Şaka yapıyorsun? Otomatik tüfeklerle ortalıkta dolaşıyorlar, evlerde bomba imal ediyorlar, şikayet edenleri Polis baskı ile susturuyor, hiç mi haber izlemiyorsunuz?
televizyon izlemiyorum belgesel haric, bilmedigim bir ayrintiydi.
Şaka yapıyorsun? Otomatik tüfeklerle ortalıkta dolaşıyorlar, evlerde bomba imal ediyorlar, şikayet edenleri Polis baskı ile susturuyor, hiç mi haber izlemiyorsunuz?
medeni kanun.....
Başka Kim hangi kanun böyle bir hak tanımıştır kadına?
Karınızı yavaş dövün, ağzını burnunu fazla dağıtmayın da mı yazmıyor ? Kadın 2. sınıf varlık yerine konuyor tabiri caizse itin dötüne sokuluyor. Bütün zamanlar için gönderilen mutlak doğru bir kitap için fazla mantık hatası içermiyor mu ? Örnekler rahatlıkla çoğaltılabilir. Ve evet yeri değil, bu başlık hele.
abi 5 sayfa once islama dokunup ciktik, sonra ana konuya donduk, islam ile devammi ediyoruz?![]()
ben diyecem mesela, laf edenin de ağzının orta yerine ...çacağımAma biz öldük Cengiz'cim. Ve arkamızdan sen "maliyet" dedin bizim için. Şimdi sana soruyorum Cengiz'cim, rica ediyorum, açık yüreklilikle cevap ver kardeşim. Şimdi seni öldürse birisi, bir başkası da arkandan "satılmış kalem olmanın maliyeti bu, mukadderat" dese senin sevenlerin, komşuların ne hissederdi?
medeni kanun
abi 5 sayfa once islama dokunup ciktik, sonra ana konuya donduk, islam ile devammi ediyoruz?![]()
Hani şu Fransızca bilen bütün milletvekillerine parça parça dağıtılıp
tercüme edilmesi istenen sonra bir milletvekilinin "süt kardeşle evlenilmez"
ibaresini eklediği , resmi gazetede kanun yayınlandıktan sonra
birinin bu kanunun asıl metninde olmayan bir maddeyi eklediğini farkedip yaygara
koparmasından sonra "KANUN YENİDEN MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINMADAN"
kanunsuzca o maddenin de kanundan çıkarıldığı "devşirme" İsviçre Kanun-i Medeni si mi?
Ateist olmak için din bilmenin gerekli olduğunu senden duydum....
Senin tezine göre her insan DİN li olarak doğar..
Dini tam öğrenince ateist olup inkar edebilir öylemi...
Ayrıca peygamber olmak demek diğer insanlara örnek insan olmaktır benim bildiğim...
Herkesin inanması gereken bir kitapta neden peygamberin özel hayatından bahsedilir?..
Ateist değilim ama sizin gibiler yüzünden olmamak elde değil....
Adamı dinden soğututursunuz...r:
3 gündür biz senin hadislerini ayetlerini okuyoz ya...yeri değil beyler, özele geçin veya başka bir konu açın
Ateist olmak için din bilmenin gerekli olduğunu senden duydum....
Senin tezine göre her insan DİN li olarak doğar..
Dini tam öğrenince ateist olup inkar edebilir öylemi...
Ayrıca peygamber olmak demek diğer insanlara örnek insan olmaktır benim bildiğim...
Herkesin inanması gereken bir kitapta neden peygamberin özel hayatından bahsedilir?..
Ateist değilim ama sizin gibiler yüzünden olmamak elde değil....
Adamı dinden soğututursunuz...r:
Görüntülerden anladığım kadarı ile Patlayan Şeyin aslında bir Scud füzesi olma ihtimalinin yüksek olduğudur.
Gelenek göreneklere göre ailesi hangi dine mensupsa çocukta o dine mensup doğar...Her insan dinli olarak doğar.Dünyada dinsiz yoktur.Hepsinin bir dini vardır.Şamanistler gök tanrıya inanır , hindular milyonlarca tanrıya inanır.Eski yunanlıların binlerce tanrısı vardır.Bazı insanlar ruhlara inanır , bazıları puta tapar , putlar tanrılarıdır.Bu dünyada inançsız kimse yok.Ateizm'de bütün bu inanç sistemlerine karşı koyan bir akımdır.Kendini ateist sanan insanlar eğer neye karşı koyduklarını araştırsalar şu an ateist olmazlar zaten.Bilmediklerinden ve işlerine öyle geldiğinden ateistler.
Peygamberin eşlerinden bahsedilmesi , aile kavramıyla ilgili kurallar getirilmesi , size neden ters geliyo ben bunu anlamıyorum.Keşke Kuran - Kerim tek bir kitap olmasaymış.Ciltler halinde devasa bir kaynak olsaymış.Benim yapacağım herşeyi söyleseymiş.Ben Kuran'da yapmam gerekeni söyleyen her ayeti okuduğumda mest oluyorum.Çünkü bu dünyada başı boş serseri gibi dolaşacağıma , nasıl hareket etmem gerektiğini anlatan bir kitabım var.Keşke daha kapsamlı olsaymış , keşke daha detaylı şekilde yapacaklarımı bana söyleseymiş.Ama insanoğlu her ne kadar önünde Kuran'da olsa bazı konularda kendi vicdanıyla başbaşa bırakılmıştır.Ama Kuranı doğru okuyan , peygamberin sünnetini doğru takip eden insan asla yolunu şaşırmaz.