ne yaptılar kartal belediye başkanına?Topbaşı bi açlışta yakalıycan Kartal Belediye Başkanına yapılanı yapacan ondan sonra dikkat edecekler muhtemelen...
Mengü senin de dediğin gibi acemiler olarak düşüyoruz, kaldı ki fizik kanunlarına göre de düşük hızlarda ani ön fren çok kolay düşürür ama o da acemilikten. Herkes senin gibi 80'le mıcırda viraj alamıyor (motor yatıkken dediğine göre viraj dedim, düz yolda neden yatasın!). Konumuza dönecek olursak, özellikle Altunizade E5 katılım ve çıkışına dikkat edin arkadaşlar, 5 fıskiyenin 3 tanesi direk yola geliyordu, hala düzeltmedilerse. Ayrıca yine orada metro çalışmaları nedeniyle çıkan kamyonların tekerinden çıkan çamurlara azami dikkat. Gerçi yıkama havuzları var ama çok fazla kamyon geçişinde yol illa ki kirleniyor.Bugün ankarada epey bi yağmur yağdı, motorla çıktım biraz gezdim, yolların ıslak olması pek bişey değiştirmiyo doğrusu. Şu acemi olup da ön freni sıkar sıkmaz düşenler nasıl beceriyor bilmiyorum ama 15 km hızla giderken freni sıkabildiğim kadar güçlü ve ani sıktım, ön lastiği anca kaydırabildim birazcık daha az freni sıksam bile kaymıyor. Lastiğin kayma eşiği normal frenlemedeki fren koluna uyguladığım gücün 10 katı falan olabilir. Lastiklerim de michelin, pirelli falan değil Unilli. Ön freni sıkıp motoru devirenler heralde motor yatıkken veya gidon sağa sola dönükken ani fren yapıyor.
80'le mıcırdan geçmek şöyle oluyo dediğim gibi çok az bi mıcırdan geçtim. Verdiğim örnek ufacık bi mıcır beni düşürmüyosa ufacık bi su birinkintisi neden düşürsün demek içindi. Aslında o mıcıra girmezdim de tek tük arabanın geçtiği köy yolunda o gün tam o mıcırın olduğu yerde karşıdan araba geldi iyice sola kaçamadım kaçabildiğim kadarıyla da o kadarcık bi mıcırdan geçmiş oldum.Mengü senin de dediğin gibi acemiler olarak düşüyoruz, kaldı ki fizik kanunlarına göre de düşük hızlarda ani ön fren çok kolay düşürür ama o da acemilikten. Herkes senin gibi 80'le mıcırda viraj alamıyor (motor yatıkken dediğine göre viraj dedim, düz yolda neden yatasın!). Konumuza dönecek olursak, özellikle Altunizade E5 katılım ve çıkışına dikkat edin arkadaşlar, 5 fıskiyenin 3 tanesi direk yola geliyordu, hala düzeltmedilerse. Ayrıca yine orada metro çalışmaları nedeniyle çıkan kamyonların tekerinden çıkan çamurlara azami dikkat. Gerçi yıkama havuzları var ama çok fazla kamyon geçişinde yol illa ki kirleniyor.
en kötüsü tramvay yolunda gitmek zorunda kalırsanız raylar ıslaksa kesinlikle raylara paralel geçiş yapmayın kesin düşüyoruz
valla benım motorum abs lı olmasına ragmen anı fren yapmaya korkuyorum ıslak zemınde bu arada goztepe e5 kavsaklarında aksam uzerlerı sulama oluyor dıkkat edelım arkadaslar.
Tramvay yolu ıslaksa 4 teker için bile tehlikeli. Araç sollamak için sol şeride (rayların üstüne) çıktım. Sokak dönüşlerinin birinden bir araç ani çıkış yaptı freni kökledim, 6-7 metre kaydım nasıl oldu bilmiyorum çarpmadım, yol virajlı olduğu için lastikler raydan kurtulduktan sonra durabildim. Eğer yol düz olsaydı belki 10 metrede bile duramazdım.en kötüsü tramvay yolunda gitmek zorunda kalırsanız raylar ıslaksa kesinlikle raylara paralel geçiş yapmayın kesin düşüyoruz