- Motosikleti
- SuZan
Ep gene Ce-Be-Fe beyaw...
Ramazan Yakışıklı çıkmışız..
bende michelin vardı. değiştirdim bunları taktım ve çok hoşuma gitti. ses gelmiyo sadece tıkırtı geliyordu basınçtan dolayı havalarını ayarlayınca ümit abiminde dediği gibi sadece kaymak gibi asfaltta hatta sadece ön frene bastığında bile diyebiliriz. ama bana bu biraz güven veriyo gibi geldi.lastikler hayırlı olsun,çok güzel olmuş orjinal lastikler malum berbat,lastikler değişince motorun yapısı değişiyoryanlız giderken lastikler sesmi yapıyor yoksa sadece desenlerden dolayı mı tıkırtı oluyor...bende mişlenleri değiştirirsem bu lastikler hoşuma gitti...
dişli olayında da katılıyorum belki başkasının hoşuna gidebilir benimde tam istediğim gibi oldu motor ama ara hızlanmalar kalkış ve sollamalarda zaten 12 bg olan motorun biraz daha performansı düşüyor,bu sebeple şehir içi sıkıldım doğrusuama 6500 devirde 90 km hızla giderken motordan ses bile çıkmıyor titreşim desen sanki motor çalışmıyor uzun yolda çok zevkli,işte hangisi işinize gelirse
ama ben 42 dişli en ideali diye düşünüyorum ne torktan taviz verirsin nede son hızdan.43 dişli motoru kasıyor...
tanıdıktan diyebiliriz ama zaten piyasası böyle 170-180 civarıabi lastiği nerden aldınız çifti 160 çok iyi fiyat
abi sen bu lastiklere kaç psi basıyorsun. ben hala şoku atamadım sayılır :mrgreen: anlayamıyorum. ben kağıthanede oturuyorum. sende yakınlarda oturuyorsun galiba ümit abibende mişhelin pirelli arasında çok kalmıştım..
hatta beşiktaşta buz motora soktum motoru ö,mişlen taktırmak için.
ani bi kararla çıktım orda gittim pirelli taktırdım.
iyikide taktırmışım..
---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
lastiktweki desenlerden dolayı lastik sesini hissediyosunuz..
onuda ancak kaymak gibi asfaltta hissedersiniz
Ep gene Ce-Be-Fe beyaw...
http://img22.imageshack.us/img22/662/94569010151646460924379.jpg
http://img42.imageshack.us/img42/6869/96915910151646461699379.jpg
ne zaman nerde nasılYinemi sibiefalllammmm yarebbimm 90 bin km çevirdim kaçamıyorum sibiefden alın yazısı gibin bişey...
öpüyorum sibiefe gönül veren dostları mobilden pek bişey yazamıyorum bi merhaba diyim dedim...
bi ege turu yapcam 2500 km var Allahın izniyle...hayatım olmuş cbf150...iyiakşamlar...
kaç normal gereken basıcı basıyoruz.suan hissetmiyom ama kaymak yolda duşuk hızda hissediliyor..bende michelin vardı. değiştirdim bunları taktım ve çok hoşuma gitti. ses gelmiyo sadece tıkırtı geliyordu basınçtan dolayı havalarını ayarlayınca ümit abiminde dediği gibi sadece kaymak gibi asfaltta hatta sadece ön frene bastığında bile diyebiliriz. ama bana bu biraz güven veriyo gibi geldi.
doğrusunu söylemek gerekirse ben tam kararımı motora artçı ile binince vereceğim. bugün yol yapma fırsatım oldu.1. viteste motor hemen bağırıyodu. bu bağırma hissedilir şekilde azaldı. 6500 de 90'la gidiyorsun ve motordan hiç ses gelmiyo. ama işte bu hızdan sonra biraz daha hızlanayım dersen biraz beklemen lazım :mrgreen: dediğim gibi bence uzun yol yapanlar için veya sürekli otoyol kullananlar için mükemmel
tanıdıktan diyebiliriz ama zaten piyasası böyle 170-180 civarı
abi sen bu lastiklere kaç psi basıyorsun. ben hala şoku atamadım sayılır :mrgreen: anlayamıyorum. ben kağıthanede oturuyorum. sende yakınlarda oturuyorsun galiba ümit abi
Yinemi sibiefalllammmm yarebbimm 90 bin km çevirdim kaçamıyorum sibiefden alın yazısı gibin bişey...
öpüyorum sibiefe gönül veren dostları mobilden pek bişey yazamıyorum bi merhaba diyim dedim...
bi ege turu yapcam 2500 km var Allahın izniyle...hayatım olmuş cbf150...iyiakşamlar...
Ağam bu sefer çabuk sattıın sibiefi,nasıl kıydın ona önce 4,500 dedin sonra 4,750 dedin kaça verdin bilmiyorum.Bi 90,000 de o götürürdü seni:queen:Yinemi sibiefalllammmm yarebbimm 90 bin km çevirdim kaçamıyorum sibiefden alın yazısı gibin bişey...
ampul frene basıldığındaki gibi yanıyorsa fren müşüründe sorun olabilir, arka frenin orda tel gibi birşey ordan ayarda yapılabiliyor zamanında benimde müşürde sorun vardı serviste ordan düzeltmişlerdi.
Yinemi sibiefalllammmm yarebbimm 90 bin km çevirdim kaçamıyorum sibiefden alın yazısı gibin bişey...
Ben forumu baştan sona okudum xenon ıle ilgili konuları, cevabımi alamadım ama.
Bilmeden yargıya çekmeyin..
kaç normal gereken basıcı basıyoruz.suan hissetmiyom ama kaymak yolda duşuk hızda hissediliyor..
ben ayazagada oturuyom kardeşim..
yakın sayılırız..
gültepede bakım yaptırıyom motora lastikleri de ordan alıyorum.