bence güzel olur. cuma akşamı yapalım uyar mı ?Kadir bir gorusemeden gidiyorsen olmaz hocam.. Kadir, undo, shibumi. Babalar bir aksam uzeri moda da cay ismarlamak isterim size ne dersiniz? Az kahrimi cekmediniz![]()
Az kaldı yakında bende satacam motoru .. motorcu olmak bana gore degılmıs ..
Bi bakıyorum lan şu pis herife bak burnunu karıştırıyor![]()
Benim eski motor yine düştü piyasaya. Ne çektin be comet !!Ben İstanbul'dan ilk sahibinden almıştım. 1 sene bende kaldı. İş değişikliği sebebiyle Antalya'dan bir arkadaşa satmak zorunda kaldım. Tam işleri düzeltip eski motorumu geri alayım derken motor Aydın Didim'de birine satıldı. O arkadaşla konuştum ama bana çok güven telkin etmediği için almaktan vazgeçtim. Sonradan başına ne geldi bilmiyorum. Şimdi Kütahya'dan çıktı piyasaya
Lastikleri benim aldığım lastikler. Sürat saati bozuktur. Benim taktığım dijital sürat saati duruyor gidonda. Hayret çıkarmamışlar. Şekil şemal olarak fena durmuyor ama içinde ne fırtınalar kopuyor bilemem.
Fiyat fazla. Ben 6500'e sanırım 2010'da almıştım. 1 sene sonra yine 6500'e Antalya'ya sattım. 8500 çok. Bana sorarsan 6000 iyidir.
3.5 litre abartı tabi. Ama sakin kullanırsan 4.5 yakar, o da bu cc ve güçte bir motor için gayet güzel bir değerdir.
şarj için yapılacak işlemin diyagramı
Diyagramda kablo arasında sigorta yok.Ama yapacak kişi kesinlikle 30 luk sigorta koymalı
http://i46.tinypic.com/1glz46.jpg
Akünün + kutubundan. Eğer kablolar ile oynanmadıysa regülatörün kırmızı kablo giren ucuna birleştirme yapılmalı.
van daki makina benim di gençler süper makinadır ben sattığımda 31 binde idi arkadaş süper toplamış
ben sattığımda hız göstergesinde sorun vardı hızı göstermiyordu onun dışında konjektör ve elektrik arızası tamamen giderilmiş makinaydı
2. ilandaki motor 5.500 de ise bütün türkiye beni öpsün
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------
celal kardeşim kablo işini sakın yapma direk sistem devre dışı kalıyor yapılacak bir tek şey var
konjektörü konulduğu yerden çıkarıp rüzgar alacak bir yere ve şasi üzerine metal metale deyecek şekilde monte ediyorsun
konjektör ısınmadımı yanmıyor ve alternatörü de yakmıyor
bak yeni kasalarda konjektörü açık yere koyuyorlar hiç bir sıkıntı yok
Benim sürüşüm ile de alakalı olabilir. Gereksiz yerlerde durmaya yakınlaşacaksam ya da trafik yavaşlayacaksa 300 500 m öteden debriyajı çekip duracak noktaya kadar öyle giderim alışkanlık. Bu şekilde her depoda rahat 20km 1200devir rölantisinde gidiyor motor.
Debriyaj demişken 4-5 gün önce debriyaj telim koptu. Kanuniden sipariş verdim gt650 kodu ile gt650 rkablosu geldi. 10cm kısa ve olmadı şimdi kodlama doğrulayacaklar koreden ayarlayacaklar da yeniden gönderecekler.
Böyle olacağını bileydim direk hyosungsource den alırdım.
Gittim birtane fren teli buldum iç tel onu klemens ile ayarladım ama tırsıyorum her an kopabilir diye. Normal telin yarısı kalınlığında daha ince telli. Bağlantı şekli biraz teli kırıyor =/