Reyhanlı'da patlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Aaa. Du bi dakka. Allah nası olsa cezalarını verecekmiş. "

"O zaman bizim bişey yapmamıza gerek yok."

Bu afyon değil de ne şimdi ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------

İsrail'in nato üyeliğini veto etmekten vazgeçmişiz. Özrün sebebi her geçen gün daha iyi anlaşılıyor...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
"Aaa. Du bi dakka. Allah nası olsa cezalarını verecekmiş. "
"O zaman bizim bişey yapmamıza gerek yok."
Bu afyon değil de ne şimdi ?

kim demiş?
Bakara suresi
Bismillah
190. Size karşı savaş açanlara, siz de Allah yolunda savaş açın. Sakın aşırı gitmeyin, çünkü Allah aşırıları sevmez.

bütün bu pislikleri yapan, payı olan kim varsa cehenneme atıldıklarında sevineceğim
dünyada çekecekleri hiç bir şey ferahlatmaz beni
keşke yapmasalardı, ama yaptılar
yapıyorlar ve yine yapacaklar fırsat bulduklarında
o halde "zalimler için yaşasın cehennem"

Elbette zalimler için yaşasın cehennem

ama orada onların halini görüp de arkadaşın

dediği gibi gülecek cennet ehli olduğunu sanmıyorum Allah-u Alim.

Bu ülkede bırak kendi şehrinde bomba patlamasını, kendi eşi/çocuğu/kardeşi/ ana babasına bişey olmadıkça kılını kıpırdatmayacak milyonlar var. Hatta numuneleri bu başlık altında az da olsa mevcut. Sen onlara anlat anlatabiliyorsan.

Ayrıca kitap tartışmasına girmeyelim, o kadar çelişkili ifadeler var ki. Okumadım, ama adım gibi eminim bi yerlerinde "siz elleşmeyin, allah cezalarına verecek" diye bişeyler de yazıyodur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dert ettiğin şeye bak, onun da çözümü var içinde:
Nahl Suresi
101. Biz bir âyeti değiştirip yerine başka bir âyet getirdiğimiz zaman -ki Allah neyi indireceğini gayet iyi bilir- onlar Peygamber'e, "Sen ancak uyduruyorsun" derler. Hayır, onların çoğu bilmezler.

Yeni saldırılar olabilirmiş ya artık güvenle de sokağa çıkamıyorum, paranoyaklık yapmayan salaktır, başına bir iş geldiğinde devletin sahip çıktığı da yok. Hatayda insanlar öldü insanlar gs-fb maç muhabbeti yaptı.
[YT]SHl0fftPp5A[/YT]
Teyzem ne diyor, bu vatan kolay kazanılmadı. Siz hala gerçekleri görmeyip particilik oynarsanız çok daha fazla yazık olacak bu memlekete. Bu memleketi arap özentilerine bırakmayacağız. Osmanlınız battı gitti atatürk batık ülkeyi kurtardı iyi kötü onu da beğenmiyorsunuz.

bunu herkes izlesin, cok guzel ...

Motosikleti
Ayrıca kitap tartışmasına girmeyelim, o kadar çelişkili ifadeler var ki. Okumadım, ama adım gibi eminim bi yerlerinde "siz elleşmeyin, allah cezalarına verecek" diye bişeyler de yazıyodur.

yok, okuyunca göreceksin, ben defalarca okudum ve eminim, dünyalık bir menfaatim de yok anlatırken
herkese tek tek cevap verebilirim ama kalsın burda
burada dini propaganda yapıyormuşuz gibi olmasın
mevzu aslında tam da bu işin içinde, hedef olan insanlık, İslam alemi ve müslümanlar; ama henüz size anlatamıyorum
bir gün islam adına yapıldığı iddia edilen emperyalist odaklı şerli işlerin cezasını yine bizler cekecek gibiyiz, bunu aklınızın bir köşesine yazın
ve bu coğrafyada yapılması planlananlar, inanç farkı da gözetmeyecek emin olun
bunları çocukluğumdan bu yana biliyordum, geldi çattı

Şimdi birazdan gelip "Sizi gidi pis ergenekoncular, bakın mok parti imf'ye olan borcu kapattı, siz hainlik yapmaya devam edin" diyecekler. Ama mok partinin o kapanan borcun 20 katı kadar dış borç yaptığını söylesen "sen sus, postal yalayıcı" derler. Sieg Heil !

yok, okuyunca göreceksin, ben defalarca okudum ve eminim, dünyalık bir menfaatim de yok anlatırken
herkese tek tek cevap verebilirim ama kalsın burda
burada dini propaganda yapıyormuşuz gibi olmasın
mevzu aslında tam da bu işin içinde, hedef olan insanlık, İslam alemi ve müslümanlar; ama henüz size anlatamıyorum
bir gün islam adına yapıldığı iddia edilen emperyalist odaklı şerli işlerin cezasını yine bizler cekecek gibiyiz, bunu aklınızın bir köşesine yazın
ve bu coğrafyada yapılması planlananlar, inanç farkı da gözetmeyecek emin olun
bunları çocukluğumdan bu yana biliyordum, geldi çattı

Yahu ben müslüman değilim desem ne değişecek ? Bu ülkenin vatandaşı değil miyim ? Ben müslüman değilim deyince beni öldürmekten vaz mı geçecekler ? Tabii ki inanç farkı gözetmeden ülkenin yok olmasına direnen herkesi buhar edecekler, bunu anlamak için aynştayn olmaya gerek yok. Hayal dünyasında yaşamayıp gerçeklerin farkında olduktan sonra benim için kişisel inancın bir önemi yoktur, ayrım yapmam. Ancak inanç kişisel sınırları aşıp hayat için %100 referans haline geliyorsa o çok büyük problemlerin habercisidir.

ölen tüm insanımıza allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum
bu ve bunun gibi şerefsizce sivil hedeflere saldıran bütün caniler birgün kendi döktükleri kanda boğulacaklar
iş artık iyice zıvanadan çıktı
allah sonumuzu hayretsin

Motosikleti
Ancak inanç kişisel sınırları aşıp hayat için %100 referans haline geliyorsa o çok büyük problemlerin habercisidir.
velev ki o inanç, insanlar arasında adaleti ve iyiliği emrediyor olmasın

biz (sıradan insanlar) huzur isteriz
lakin aldatıcı dünya hayatı işte
dünyalık ne varsa peşine koşarak şerrin dümenine su taşıyoruz
canımızı yakan bir avuç pisliğe koca dünya halkı olarak engel olamadık bu sebepten

Kitap tartışmasına girmek istemiyorum diyorum, ama cevap hakkı doğuyor ister istemez. Yahu güzel kardeşim, o kitabın bir yerlerinde "X'leri gördüğünüz yerde ağzını burnunu kırın" felan yazmıyor mu ? X'ler dediği de münafıklar, yani inanmayanlar. Bir insan kitaba inanmıyorsa %100 kötü, fitneci fesatçı mı oluyor ? Böyle saçmalık olmaz. Millet yiyor mu bizi ayak üstü ?

Motosikleti
Kitap tartışmasına girmek istemiyorum diyorum, ama cevap hakkı doğuyor ister istemez. Yahu güzel kardeşim, o kitabın bir yerlerinde "X'leri gördüğünüz yerde ağzını burnunu kırın" felan yazmıyor mu ? Millet yiyor mu bizi ayak üstü ?
tevbe suresi
hepsini oku da kimlerden bahsediyor öğren, birkaç dakikanı alır
millete bakma da kitabın kendisine bak
ve bu işi burada kapatalım

Karınızı yavaş dövün, ağzını burnunu fazla dağıtmayın da mı yazmıyor ? Kadın 2. sınıf varlık yerine konuyor tabiri caizse itin dötüne sokuluyor. Bütün zamanlar için gönderilen mutlak doğru bir kitap için fazla mantık hatası içermiyor mu ? Örnekler rahatlıkla çoğaltılabilir. Ve evet yeri değil, bu başlık hele.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu nomotor arkadasin yazdiklarini okudugunuzda sizde de boyle bir bas donmesi,goz kararmasi,mide bulantisi oluyor mu?
Yok sadece bende oluyorsa doktora gidicem,ondan soruyorum.

Motosikleti
Bu nomotor arkadasin yazdiklarini okudugunuzda sizde de boyle bir bas donmesi,goz kararmasi,mide bulantisi oluyor mu? Yok sadece bende oluyorsa doktora gidicem,ondan soruyorum.

zannetmiyorum ki kötü niyetlidir
senin bile öyle olduğunu zannetmiyorum
ama çok insani kalması gereken, "hepimizin olan" bir sıkıntıda bile ideolojilerimizden kopamıyoruz
sen de belki ben de
gerçek hayata dönmek gerek

COQ

Motosiklet Eğitmeni
zannetmiyorum ki kötü niyetlidir
senin bile öyle olduğunu zannetmiyorum
ama çok insani kalması gereken, "hepimizin olan" bir sıkıntıda bile ideolojilerimizden kopamıyoruz
sen de belki ben de
gerçek hayata dönmek gerek
Cehenneme giden yol,
iyi niyet taşlarıyla örülüdür demiş birisi....

Mersin İl Temsilcisi
ne çok sabırlı milletiz yahu...
bıçak kemiği geçti.
68 - 80 ihtilali neden yapıldı belli.
bir bilinç kayboldu.
ata, hafıza demektir.
önce geçmiş hafıza yok edildi,
sonra gelecekte hafıza oluşması engellendi.
yarın robotlaştıracaklar...

çok şükür ki, bu forumda gördüklerimden biraz moral buluyorum...

Abi siz ne diyosunuz ya antakyada hirsizlik sayisi inanilmaz artti. Ben antakliyim ordan biliyorum. Uyurken yerde sopayla uyuyorum. Kurusıkı kiz arkadasimla gezerken belime takasim geliyo resmen cusseli biri olmama ragmen (191 boy 105 kilo) ben bile korkuyorum. Okula giderken korkuyorum. Gokgurulduyo ben bomba saniyorum. Ulkeyi mahvettiler

Yok oyle seyler, konuyu saptirmayin, abuk subuk seyler yazmayin, size mi kaldi kutsal kitabimiza boyle arastirmadan yazilar yazmak, dogru durust insanlardan dinimizi ogrenin, Yasar Nuri Ozturk, Abdulaziz Bayindir okuyun, oyle sacma anlamlarin yorum hatalarindan oldugunu goreceksiniz...

Karınızı yavaş dövün, ağzını burnunu fazla dağıtmayın da mı yazmıyor ? Kadın 2. sınıf varlık yerine konuyor tabiri caizse itin dötüne sokuluyor. Bütün zamanlar için gönderilen mutlak doğru bir kitap için fazla mantık hatası içermiyor mu ? Örnekler rahatlıkla çoğaltılabilir. Ve evet yeri değil, bu başlık hele.

Okumadan,dolayısı ile anlayamadan sadece yazanın nikine bakıp laf yetiştirenler için sadece Foto koymak gerekiyor bazen.....

Birileri hala faili meçhul demiyormu fena gülüyorum
yahu sizlere göre içişleri bakanı bana göre yürüyen takım elbise olaydan 3 saat sonra failleri tesbit ettik dememişmiydi?
bukadar kaypak olmayın yahu herşetin bir sınırı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar