Rm dedikleri cikiyor da sanki burada yol lastigi takip veriyorlarmis gibi geldi, xmotos olarak web sayfasi var, orada 26 hp idi galiba, orada yol versiyonu yok, buradaki sm olsa lastiklet 17-17 olurdu ama 21-18 ile satiliyor, eskisehirdeki saticisi da titresim, yakit, son surat durumunu bilmiyor...
Dostlar apachi 250rm yol versiyonunu nasil bilirsiniz? 27 hp 125 kg ama yakit, titresim, son surati nasildir?
Doğrudur 520 ben o-ringlisini takdırdım fiyat 180tl.Ben bir yerde 520 diye okuduğumu hatırlıyorum o yüzden öyle dedim ama emin değilim.
Tekrar teşekkürler. Ben bu işi bir araştırayım.
Dönen parçayı elinle tut hafifçe bastırıp saat yönünde çevir, dişler var somun gibi o parçada.nasıl sıkııyorsun onu yahuu
yaw bu gün farkettim benim anahtar giren yerin etrafındaki halka dönüyor herkestemi öyle yoksa bendekimi yoksa kurcalamayamı çalıştılar motur anlamaya çalışıyorum
...nasıl sıkııyorsun onu yahuu
Dönen parçayı elinle tut hafifçe bastırıp saat yönünde çevir, dişler var somun gibi o parçada.
@polat ne yazıyon aynısı bi haftaya bende oluyo laynön disk aynen tüm vidaları ile gevşedi, sıktırdım
benimde parasal ölçümüm 120 km de 20 tl gibi hep agresif kulanım şehir içi boş gördğün yolda kapatmada cabası bodrum gümüşlük yol mesafesi ile takribi rakkam bu 2 geliş gidş bide dönüşte filan benzin yedek depoya düşüyor hep 20 tl koyuyorum
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/2844-bmw-f650-gs-dakar-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-46.html#post3028434
Arka dişliyi küçültmel, layn 46-48 e o zaman yakıt düşerOhaaaa :queen:
Tunç adamlar 200 km de 3,5 lt yakıyorlar, sen 100 km 3.6 lt, ben 3,7 lt yakıyoruz :queen:
Arka dişliyi küçültmel, layn 46-48 e o zaman yakıt düşer
Arka dişlimiz 45 zaten![]()
(üzerinde yazıyor)
Ben saydığımda 46 saymıştım. Dün zinciri temizlerken yanlışlıkla :queen: dişliyi de temizlemişim, üzerinde "45-520" yazıyordu (45 dişli, 520 tipi zincir)