böyle rezalet motor olmaz olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
köylü milletin efendisidir bir kere. aşağılamanın manası yok. şu anda kullandığım motorlar şehir içinde suzuki an-125, otobanda honda 954rr.
Neyin kafasını yaşıyon la sen
Köylü tipi kavramının nerden geldiğini biliyonmu sen Honda cg vardı ya hani O motorun hedef kitlesi köylü çifçi insanlardı aynı şekilde CB125E içinde geçerli bu
Oradan gelen bir kavram bu Videosunu bulamadım şimdi bulsam atardım motorlara köylüler işten eve felan gidiyorlar Amann sana ne laf anlatıyom ki ben Koca Kawayı Gömmüş adamsın sen :farao:

Köylü tipi kavramının nerden geldiğini biliyonmu sen Honda cg vardı ya hani O motorun hedef kitlesi köylü çifçi insanlardı aynı şekilde CB125E içinde geçerli bu
Oradan gelen bir kavram bu Videosunu bulamadım şimdi bulsam atardım motorlara köylüler iten sonra biniyorlar evlerine felan gidiyorlar AMann sana ne laf anlatıyom ki ben Koca Kawayı Gömmüş adamsın sen :farao:

senin bu konuşma tarzına verecek bir cevabım yok.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Oradan gelen bir kavram bu Videosunu bulamadım şimdi bulsam atardım motorlara köylüler iten sonra biniyorlar evlerine felan gidiyorlar AMann sana ne laf anlatıyom ki ben Koca Kawayı Gömmüş adamsın sen :farao:
Vespayı öldürmüş biçmiş ne diyorsun sen... Şimdi aşağıdaki mesajı diğer konuda yazan adama laf yazıyoruz...
Ben yatar..
Daha fazla katlanamayacağım.... :queen:
iki zamanlı motor devri kapanalı 75 sene filan olmuştur. onun derdi ile uğraşacağına gidip adam gibi bir motor alıp binmek en güzelidir. ha hala iki zamanlı motor üreten vespa gibi gerzek üreticiler var ama onun parçasını fahişte olsa bulursun ama diğerinin parçasını ararken telef olur insan. eskiden postacılarda vardı bu jawa belası, vibrasyon, gürültü, duman ve mezbelelik satın almak istiyorsan o senin bileceğin iş.

bi deli taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor. 25 sene motora bindim deyip 30küsr beygirlik makineyi 125 cclik 11-12 beygir makineden yavaş diyen arkadaşın ben o motora bindiğine de emin değilim. Ninja250r, gösterge paneli hariç sınıfının lideridir. 190kmyi bulan max hızı ile ciddi bir makinedir. Çift silindir su soğutmalı motor senin sürdüğün gibi 2-3 bin devirde değil gerçek gücünü ve torkunu 6binden sonra verir.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
konu sahibi arkadaş amma agresif çıkın hacı! :mrgreen:

vespa gibi ata baba motoru koskca piaggio ya gerizekalı dedin .

senin beğenmediğin 2 zamanlı px-150 ve px-200 ile dünyayı defalarca gezen adamlar var dostum hemde makinelerin yaşı senden büyük.

Vallahi dalga geçiyorlar seninle ben biliyodum hiçmi bilgin tecrüben yok be yav mok attığın motora bak 250cc nin alt motor olarak kralı biraz mantıklı ol 125 cc ile 250cc çift silindir motosiklet kıyaslamışsın burdakiler seni uyarmaya bilinçlendirmeye çalışırken sen aksini iddia ediyosun birde daelim daha iyi diyosun bence dahada buralarda durman bu gidişle ezilmene sebep olucak.

Objektif bir yorum olduğu söylenemez...ilk izlenim her daim yanıltıcıdır...bi tur atmayla bir makina pok atmamak ilazım ama bende aynı şeyi yaptım...çin mallarına karşı böyle zalim ve acımasız olurum...10 binden fazla verip bişey alamamak tabi koyar...kendine ait olmayan bir makinayı beklentilerin karşılığını vermese bile bu kadar itin poposuna sokup çıkarmak da ne derece sağlıklı bilemedim...bana en aklı başında en sağlam 250 yi getir 10 binden fazla verdiğim için içim cız eder..kriterler o kadar değişken ki...ama göstergelere takılmamak mümkün değil...dayımın 40 yaşındaki ford kamyonudaki göstergeler bile o şekilde teşbihde hata olmazmış :) böyle kısa kullanımlar sonrası yorumlar sabit fikrin üzerine cuk oturur hep...

Honda-Yamaha-Kawasaki-Suzuki => Ölüsüne bile binerim. gitmem demez. Bu işte bi yanlıslık var :) Made İn JAPAN nede olsa...

Motosikleti
Fazer8 abs
bence yeterince kafa buldunuz.
karşınızdaki insanı daha fazla rencide etmenize gerek yok diye düşünüyorum. arkadaş yorumunu yapmış, beğenmedim demiş. bu herkesin kawa yı honda yı vs. seveceği anlamına gelmez.

kardeşim sana tek diceğim kuzenin almış senin motoru kötüleme hakkın yok.
zevkler ve renkler tartışılmaz işine bak ;)

Yanarım geçen zamanıma yanarım şu ninja tosbanın üzerinde :) bunları bir kaç sene evvel yazaydın da hiç almayaydık o motoru yiğidim :)

Arkadaş bütün dünyanın 250 cc sınıfında en başarılı 3 motordan biri dediği motora b.k atman için ya silverstone pist günlerinde hoca, yada motorla dünya turuna çıkan bir duayen olman gerekir.. Kusura bakma ama göstergesine ayrı, 8000 devir üzerine ayrı bir hastayımdır bu motorun.. Kendine iyi davran :)

yorumlarda dikkat ettim de ninja250 kullanıcısı

kimsenin mesajı yok. Olmasında zaten :)

Birde onlar görürse konu tam şenlenir :)

Susalım çaktırmayalım onlara bu konuyu göstermemek

için. Bu bir insaniyet görevi şşşttt :)

yorumlarda dikkat ettim de ninja250 kullanıcısı

kimsenin mesajı yok. Olmasında zaten :)

Birde onlar görürse konu tam şenlenir :)

Susalım çaktırmayalım onlara bu konuyu göstermemek

için. Bu bir insaniyet görevi şşşttt :)

Hoca eski kullanıcısı olarak yaptık yorumumuzu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar