böyle rezalet motor olmaz olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ninja mı samurai mi neyse artık onun 250cc olanından bahsediyorum. kuzenim almış bana sormadan. hemde gitmiş sıfır almış bir dünya para verip. neyse aldım biraz kullandım şehir içinde. ama bu kadar ciğersiz, bu kadar ucuz işçiliği olan bu kadar ergonomisi kötü başka motor var mıdır bilemiyorum? git dağdan kereste kes, ondan motor yap bin daha iyidir. özellikle göstergelerine hasta oldum. 1980 model O-302 otobüs göstergeleri gibi. hani on yaşındaki çocuğa motor göstergesi çiz desen kesin daha iyisini yapar. gidiş zaten berbat, 250cc ama 125cc den daha iyi mi, hayır değil. fren desen hakgetire. ayaklarını yere sürtsen daha çabuk durursun ama ayakkabına yazık. aynalar desen ancak saçlarını düzeltirsin. lastikler don lastiğinden hallice. özetle bildiğin fayton bu. motordan anlamayanlara kaskallamak için üretildiği apaçık. bence pizzacılara kebapçılara bu motordan versinler, ancak o işe yarar.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
geçen birisi yanımdan geçti ninja250 ile (biraz hırpanlanmış bir motor sayılır)

1. vites de kalktı, motorda tork o kadar az ki neredeyse kalkarken stop etme sınırından yırttı.

bazen görüyorum, ben gitmem diyen motorun canını ala ala, birde egzost yapmışlar ninjaya biniyorum diye, demir demire sürtüyor resmen yazık yaa.

zevkler ve renkler tartışlmaz tabi. rengi ve stickeri yeter..:queen:

yavhehe.gif

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kawasaki'ye yolladım yazdıklarınızı.
Okumuşlar,
çok özür diliyorlar.
Bir daha yapmıycaz diyorlar.
Pişmanlar, affet.

Kesin çin malı çıkıcak dedim başlığı görünce ama adam kawasakiyi yerden yere vurmuş :mrgreen:

ne olmuş la, ne olmuş :mrgreen:

göster konusu haklıda, öyle kötü denebilecek bir olayı yok yav=)

okadar kullanıcısı varken,
kimsemi anlamıyor motordan acaba :S

yani siz 1 sefer binme ile bunca kanıya varmışsınız,
peki alan arkadaşların hiçmi test etme ihtimalleri olmamış ?

yani bir tek sanamı kötüsü denk geldi acaba ?

yoksa geneli böylede millet aldığındanmıdır BENİM YOĞURDUN KARA demiyor...

Neyse sabah ola hayr ola,
sabah yanıtlar dökülmeye başlar,
cümleten hayırlı geceler...

Şu lafı en başa yazaydında bişey sanıp okumasaydım sonuna kadar.

adam gibi yürüyen ne 250cc motorlar var. mesela daelim var, hyosung var, cbr 250 var. var oğlu var. hem 250cc hemde yürümeyecekse o zaman o motordan ancak pancar motoru olur.

Çıkışmayın tosuncuğuma abiler :) o f-16 da uçarken doğdu. öyle herşeyi beğenmez o :)

Ne zaman birisi çıkıp da ninja250 yerine cbf150 tavsiye edecek acaba, bekliyorum :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar