2000 tl ye sıfır motorsiklet tavsiyeleri çinli olur ama sıfır olucak

yeni motorsiklet alacam en fazla 2.000 tl butçem var sıfır motorsiklet tavsiye edebilecek (yamaha honda vb. motorsiklet onermeyin)

kuba xcg150'ye bak. 2150tl fıyatı var. bı bayııden gorup, eger fıyatı orada fazlaysa ( fıyatı degısıyor, bızım burda 2150tl) ınternetten kargoyla alırsın. bu paraya en ıyı alınabılecek motosıklet kuba xcg'dir.

kuba xcg150'ye bak. 2150tl fıyatı var. bı bayııden gorup, eger fıyatı orada fazlaysa ( fıyatı degısıyor, bızım burda 2150tl) ınternetten kargoyla alırsın. bu paraya en ıyı alınabılecek motosıklet kuba xcg'dir.
Mondial'in jantları daha kalın ama.

http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1403 sana önerebiliceğim bir motor.Hem kalıplı hemde şekil duruyor :)

Mondial de iyi markadır. Bütçe olarak ben Kuba XCG 150yi seçtim. Tavsiye ederim. Lastik konusu ise sorun değil ileride kalınlaştıracağım. Motorumda yaklaşık 12bg güç var. Ön disk fren daha ne olsun. Yetiyor bana.. Kafanda vergiden muaflık durum varsa Mondial'in 100lüklerinden al.

yamaha honda vs onermeyin demissin de o paraya 2. el ybr al demekten baska care yok. bedava bile plsa cin can con tavsiye edemem ben.

tıtreye tıtreye devam kardesım :)

Prince sayfasında neredeyse 800 mesaj var. Titreşimden rahatsız olan tek kişi benim.
Bu da şu demek oluyor, çok hafif titriyor ama bu bile beni rahatsız ediyor.
Prince benim titreşim yorumum yüzünden kötü bir üne kavuştu. Titreşim kullanıcılara göre değişiyor.
Benden deneme sürüşü isteyipte, aa bu titriyormuş diyen olmadı hiç. Sadece ben biraz rahatıma düşkünmüşüm demek ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar