Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

buda Nihat abinin yoshi egsozu :) videoda ses sönük çıkar dediydim ama yinede iyi çıkmış. Canlı dinlemenizi tavsiye ederim hiç beklenmedik şekilde iyi.
iyi kalite ses için 1080p ;)

motor %100 gitti::( alıcının kredisi çıkmış yarın teslim ediyorum. motorsuz kaldım kendimi çırılçıplak hissediyorum:(

abi hafta sonu bi aksilik olmazsa senin garaja sohbete gelecez yusufla, sana motor aldırmamız lazım aybaşı geliyo :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

hatta şimdiden gazlayalım :D

http://www.sahibinden.com/motosiklet-kawasaki-ninja-300?sorting=price_asc

tabiki nezaman isterseniz buyrun. alıcam bişeyler ama acele etmicem büyüğe izin yok küçüğe heves yok napıcam bilmiyorum. biraz duygu sömürüsü yapmam lazım eve:)

motor %100 gitti::( alıcının kredisi çıkmış yarın teslim ediyorum. motorsuz kaldım kendimi çırılçıplak hissediyorum:(
haci abi sana 10 gun muhlet :):) ybr125 mi alirsin mv agusta f4 mu alirsin bilemeyiz artik. ama sezonu tam anlamiyla aciyoruz 15 gun sonra :-(

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

furkan allah cezani vereceeeeek:-D:-D misir degil haci fıstık yiyom

nihat abi sana durado scoter buldum ben 300tl, baya baya görütür seni alev desenleride var üstünde, istersen linki atayım :D

nihat abi sana durado scoter buldum ben 300tl, baya baya görütür seni alev desenleride var üstünde, istersen linki atayım :D
bi de sanayimura veya sanayipovic egzos da caktimmiydiiiii offfffff..:-D:-D

saka bi yana nihat abi bence bi bomba patlatacak ;-)

valla biz gazı veriyoruz, gerisi ona kalmış :D bizim tantanamızı sevdiyse almaz yoksa beynini yeriz hiç şansı yok, karar onun :D

150 mi abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

ÇAL KEKE ÇAL heheyyyy

vidodan bir kesit:

celikatli: kaybolak miii?

gnuk: oluuuuur.

:-D:-D guzel gezi olmus eyvallah.
cbf 600 bakıyor galiba :)

köpekleri tekmelediği kesitler var da onları koymuyorum, panter emelden korkuyo diye yayınlamıyorum ama unutulmasın ki elimde şantaj için yeteri kadar delil var. tersime gelme abi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar