arkadaşlar benim zincir muhafaza sizlere ömüryenisini alayımmı çok önemli bir parça değilse almayayım..
Maalesef motorun dandik olan bir parçası, yenisini alsan da bir süre sonra yine kırılacak muhtemelen. Janta sıçrayan yağı azaltmaktan başka bir işlevi yok.
Slm,
far ayarı yapmayı bilen var mı?Benim far kuşlari aydınlatıyor
farı oldugu gibi gidona baglayan iki vida var.biri uste digeri altta.bunları gevşetip-bisiklet lambası gibi- elle mi ayarlayacagim.yoksa araba gibi dusuren bir
sistem var mı?
Slm,
far ayarı yapmayı bilen var mı?Benim far kuşlari aydınlatıyor
farı oldugu gibi gidona baglayan iki vida var.biri uste digeri altta.bunları gevşetip-bisiklet lambası gibi- elle mi ayarlayacagim.yoksa araba gibi dusuren bir
sistem var mı?
katılıyorum bazı parçaları hakikaten dandik yapmışlar çamurluklarıda metalden yapabilirlerdi mesela arkadaşımda fym fy 250 var onun zincir muhafaza metal çamurluklarda öyle galiba bana bir araba dokundursa çamurluklarda gidecek![]()
Zincir muhafazasını perşembe taktım,Pazartesi'ye çıkmadı kendisi..
Benim çamurluğun ön tarafı kılıfı çıkarırken kırıldı gitti. Biraz daha sağlam bişey olabilirmiş.
Ne kılıfı çamurlukla alakalı olan anlayamadım ama plastik kalitesi olması gereken kadar iyi, eminim.
arkadaşlar güncel yakıt değerlerinizi paylaşabilir misiniz
teşekkür ederim...shadow dan sonra gv250 düşünüyorum...