Ben antalya servisinden çok şikayetçiyim adam hiçbirşey yapmıyor neredeyse motorumuda rezil etti 270 (motor acil lazımdı usta parçaların 1 aya anca geliceğini söyledi ki zaten forumlarda da bundan şikayetçiydi millet bende o yüzden cepten vererek yaptırdım ) Lira ya bilye değişimi yapmıştı 2 hafta motor sürekli sıkıntı yarattı sürekli tekliyordu benzin biter gibiydi anlicağınız TEKRAR servise götürdüm 2 hafta beni oyaladı yapmadı ! Sonra başka bir ustaya götürdüm(250 TL MASRAF ÇIKTI) motorumu ve içinden tiner parçacıkları bile çıktı inanamadım .Garanti dışı servise götürdüğüm usta yaptı motor u tekrar aşık etti motor a beni çok seri oldu maşallah

Antalya TVS servisi bu konuda çok rezil söyliyim hiçbirşey yapmaz. Yağ filtresi değişir hava filtresi değişir alacağı para 70 TL dir nedir sonuç : ÇOK UĞRAŞTIM ABİCİM

Sanki altımızda BMW FS 800 Var

Çoğu firma ve TVS de dahil parça garantisi tamamiyle fasafisodur ist. oturuyorsan bu motor alınır abicim başka yer için alınmaz parçaları çinden değil sanki AVUSTURALYA dan geliyor . Bundan sonra servisine götürmeyeceğim zaten garanti kapsamında olsa bile hep çile satılır satılmaz ilan var! orasını bilemem Motorumdam çook ama çook memnunum önemli olan SAĞLAM usta bulabilmek !
NOT : 2.el piyasasını yüksekden koyuyor millet çünkü fiyat konusunda fitil ediyorlar insanı! Ben buradan forum arkadaşlarıma söylüyorum motorum 3.500 TL değildir istedğim fiyat samimice 3.100 Dür . Fakat milletden gına geldği için fiyatı yüksek çektim . Aksesuarlı fiyatı arka demir+ egzos bunları alırsam fiyat dediğim gibi
3.100 TLdir. Egzoslu+arka demirli fiyatı 3350 TL dir. Ön teker 13bin Km takılmıştır 14bin KM bakımı yapılmıştır borcu yoktur