Sayın çinli severler,
benim motor şu anda 3.7 litre yakıyor 100 km de. Motoru sürekli çevre yolunda dur kalk yapmadan 15 km ilerdeki okula gidip gelmek için tek kişi kullanıyorum.
20 liralık benzinle (95 oktan 4,58 TL shell) 115-120 km de stop etti. 2 kere denedim aynı sonucu aldım
Hangi faktörler yakıt tüketimini artırıyor olabilir. Yağ? buji? depo kapağından kaçırma ihtimali ne kadar? üst kapak sürekli koku yapıyor. Burdan benzinin uçma ihtimali var mıdır
2binde genelde ufak tefek sorunlar oluyor sana tavsiyem 2. el alıyosan 2.500 e çık sağlam lastiği olan tercihen michelin lastikli al alırken dikat etmen gerekenler bir titreşim yok motorda normalde ama oynamalarla bazen artırıyolar ona dikat et son hızına bak en azından 120 yi görsün sen o motorla 130 u gorursun demekdir.. krenaj onemlı değil ama motor kısmında ezik çizik var mı ona bak zinciri yağlıyomu bujisi neymiş bunlarda adamın motoruna nasıl baktığını gösterir yağ seviyesine bak motorun ordaki camdan dik tut motoru yağ tam dolumu diye bak özelikle sesine bak ritmik olması gerekiyor nadiren bozula bilir ama nadiren genel anlamda rahatsız edici bir ritmi olmamalı cezası felan var mı vergileri ödenmiş mi onlara bak aklıma gelen bukadar kardeş ha bide adamın sıfatına bak..Beyler konuyu dağıtıcam ama bu motosikletten almayı düsünüyom 2 bin lira fiyati var falan filan ikinci el alcam ama surekli sorun cıkarıyomu yolda birakma durumu oldumu iki kisi rahat binebiliyomu yardımcı olabilirmisiniz yoksa ybr 125 alcam ama pahalı parcalari felan o yuzden hem bu 135 cc mis o yuzdeb yol tutus felan nasil titresik yok diyolar bana bu konular hakkinda bilgi verin alirken ikinci el alirken nelerini kontrol etmeliyim ?
temiz birşey alırsan bunlara gerek kalmaz dedığım gibi bak motora masrafdan kaçmış mı kaçmamış mı adam lastiğiydi alarmıydı brandasıydı var mı motorun..hepsini al gerekırse 100 200 fazla olsun ama istisnalar olsada 2 bin tl ye düşmüşse vardır kronik bir sorunu yada yanlış birşey yapmışdır hiç olmadı rodajını kötü yapmışdır istisnalar olabilir tabi..Vitesli hiç kullanmadım ilk vitesli motorum olcak yanı çalısmasina yağına zincirine ezik olmamasina dikkat ederim servise aldigimda bakim yaptiririm bi kere masraftan kaçınılmıyo
Anlayamayiz iste bu iste daha acemiyiz ehliyetimi dahi almadim alinca mutlaka alcamda ybr yerine bunu almak daha cazip geliyo eger habire sorun cikarmiyosa yolda 140 görenler var tabi ben o kadar basmam motor rahat gitsin diye 100 110 anca istanbul avrupa yakasinda temiz satan varsa düşünürüm almayı ama elimdekiniçikarmam lazim
benım motorda bu soyledıklerının hepsı var ve daha 275 km de. hele bı 500 olsun ak1n 'in dediği buji-yağ mağ ne var ne yok alacam bakalım. o zaman 500 bakımına gıdınce sorarız nasıl bır cozum uretıyorlar bu sorunlara dıye.Bizim driftlerde bu devir saati kronik bir sorunmu? Gerçektende 7000 devirden sonra sapıtıyor. Yüksek 100-110 km'ye çıktığımda devir saati bir 7000 bir 8000 - 7500 böyle kafasına göre dolanıp gidiyor. Kronik bir sorun mu bu? Garantiden değiştirebilir miyiz? Değiştiğinde km göstergesi ile birliktemi değişiyor yoksa sadece devir saati mi?
Bu benzin deposu kapağından gelen benzin kokusu aynı şekilde bendede oluyor. Bu normal mi ? Oraya 2-3 dakikalığına kask koyduğumda kaskın içini yoğun bir benzin kokusu sarıyor.
Bu arada benim ön fren diskinin orta kısmında aşınma var çizilmiş gibi. Buda fabrikasyon hatası ile ilgili birşey mi? Önceki sayfalara baktımda diskin yamukluğundan fabrikasyon hatasından kaynaklandığı yazıyordu. Bunların hepsini garantiden değişim yapabilir miyim? Daha öncesinde değiştiren var mı bunları aramızda?
benım motorda bu soyledıklerının hepsı var ve daha 275 km de. hele bı 500 olsun ak1n 'in dediği buji-yağ mağ ne var ne yok alacam bakalım. o zaman 500 bakımına gıdınce sorarız nasıl bır cozum uretıyorlar bu sorunlara dıye.
Ayrıyeten ben 60 ile yokuş aşağı gıderken kontağı kapatıyorum, aynalar cam gibi bi marşa basıyorum titriyor. YAda kırmızı ışıkta duruken aynı şey daha 6 bin devrı gecmedım hep 5 bınde kullanıyorum 15 km yol gıdıyorum ayaklarımın altı karıncalanıyor titremeden. kıçım başım bi acaip oluyo. Daha önce başka motorda sürmediğimden bu titremenın normal olup olmadığını da bılemıyorum. Ama bu motorda balansör var titreme olmaz dıyorlar. Bu titremenin nedenı nedır bılemıyorum.
ak1n merhaba,aga o devir saati olayı kçok karışık önceden daha çok oluyodu bende özelikle 5. vitesde ama 4bıne yaklastım sapma felan çok azaldı sanırım açılmasıyla ilgili ön diskini değiştirmezler garantiden çünki genlde vurmadan yada balatayı zamanında değiştirmezsen oluyor ama km saatini değiştirirler servise gitmeden ana mondial bayini arıcaksın önce böğle böğle değişimini istiyorum diceksin sonra servise git aradım konuşdum de yoksa sevisdekiler tam bir o.. para kaybetmicek belki ama kazanmıcağı için uğraşmıyor resmen sallıyor o yüzden öncesinde mondialle iletişime geç derim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
aga o devir saati olayı kçok karışık önceden daha çok oluyodu bende özelikle 5. vitesde ama 4bıne yaklastım sapma felan çok azaldı sanırım açılmasıyla ilgili ön diskini değiştirmezler garantiden çünki genlde vurmadan yada balatayı zamanında değiştirmezsen oluyor ama km saatini değiştirirler servise gitmeden ana mondial bayini arıcaksın önce böğle böğle değişimini istiyorum diceksin sonra servise git aradım konuşdum de yoksa sevisdekiler tam bir o.. para kaybetmicek belki ama kazanmıcağı için uğraşmıyor resmen sallıyor o yüzden öncesinde mondialle iletişime geç derim.. ha benzin kokusu demişin o genelde aşağadan geliyor benzin musluğundan ama depo demişin sanırım ordaki vidaları sıktırman gerekiyor bizim motorlar burdaki servislerde parça halinde göderilip toplandığı için bazı .. ler yapamıyor yada sallaya sallaya yapıyor oda böğle sorunlara yol alıyor o yüzden 0 alırken toplandığı yere gidin bakın adam nasıl topluyor basınçlı sıkıcılar var onlarla mı yoksa sallaya sallaya elindemi ben şanslıyım o konuda..şuana kadar tek bir vidam gevşemedi..
![]()