Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neden yayın yasagı geldiğinide söylüyeyim size.Hatayda yaşayan arkadaşlarım bana şehirde isyan çıktıgını söylediler.Bütün halk akp ve erdogan istifa diye isyan çıkarmış.Erdoğan neden kendi kolluk kuvveti olan jandarmayı oraya yolladı sanıyorsunuz.Bölgeyi güvenliğe almak içinmi hayır halkı bastırmak için.Şu anda kimbilir kaç ocak dha Erdoğan tarafından söndürülüyor.Bu işi yapanlar erdoğanın terroristleri bölge tamamen şii lerden oluşuyor saldırıyı gerçeleşitren ise ırakdan bildiğimiz el kaidenin bir kolu ve vahabi.Bölgede şii sunni savaşı çıakrılmaya çalışıyor.Erdoğan Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya ve vahabi bir ulus yaratmaya çalışıyor.Çok az kaldı ırakdan suriyeden farkımızın kalmadıgı günlere.Aynı patlamaları gazi mahallesindede görüceğiz,sultanbeylidede tuncelidede vandada vs.. daha başlangıç.Onuru olan bir dahaki seçimlerde adam gibi oy verirOYUNU MAKARNA VE KÖMÜR İÇİN SATIP ülkesini cehenneme sürüklemez.Tabi hala seçim yapılıcagını düşünüyorsak.Ben önümüzde bir seçim görmüyorum Türkiyede.