Ne 40 kisisi allah icin sallamayin ben antakyaliyim 200 kisiden faZla kisi oldu 100 kisiiden daha falza yarali var
urŞu an emin olun ki istihbarat birimlerimiz arı gibi çalışıyor ve bunu yapanların (Devlet örgüt herneyse) çok ağır bir karşılık verilecek...
Sen de bunu yedin.Suçlu
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Reyhanlı ilçesindeki patlamalarla ilgili, "Olayın faillerinin tespitiyle ilgili çalışmalar büyük oranda tamamlanmıştır. Saldırıyı düzenleyen örgüt ve mensuplarının Suriye'deki rejim yanlısı El Muhaberat örgütüyle bağlantılı oldukları belirlenmiştir. Örgüt de bellidir, kişiler de büyük oranda bellidir. Plaka tespitleri vesaire yapılmıştır. Menfur hadisenin Suriyeli sığınmacılarla, Suriye muhalefeti ve Suriyeli sığınmacılarla ilgisinin olmadığı kesindir" dedi.
Ne 40 kisisi allah icin sallamayin ben antakyaliyim 200 kisiden faZla kisi oldu 100 kisiiden daha falza yarali var
Bir kusurum varsa özür dilerim, ilk okuduğumda tam anlamadım ne amaçla yazdığınızı.sadece haberi yansıttım inandığım bişi yok ve üsluba biraz dikkat babanın oğlu ile konuşmuyorsun..
ayrıca verdiğin link açılmıyor..
Onları 40 kere cehennemde yaksan ölenler geri gelir mi, ölen gitti ama hala bunun suçlusu akp değildir hükümet değildir diye savunan vatandaşlar var. Hesap gününü görmeyi değil sadece bu halkın çok dindar sandığı insanların ortadoğuya demokrasi diye kan götürdüğü, kendi vatandaşlarını canından ettiği için dindarlığın gerçek anlamını yaşamayı bırak insan olmayı bile beceremediklerini halkın çoğunluğunun anladığını görmek isterdim hemen şu anda.Patlamalarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,
yakınlarına sabır diliyorum.
Eğer bir hesap günü gerçekten varsa Davutoğlu ve onun gazıyla vatandaşlarımızın kanına sebep olan başbakanın hesabını zevkle seyredeceğim.
Sonra beni sonsuza kadar cehenneme atsınlar.
Yeterki şu hesabı görmeme izin versinler.