DusenAdam :
gerçekten prohel in korumaları tam oturmuyor.oturması için biraz küçük beden alınca da kısa geliyor(bu benim görüşüm,alacaklar yine de gidip denesin)
ama isterseniz daha sonra bu monttan veya bu fiyatlarda nic marka fileli mont da alabilirsiniz o da popüler ve kaliteli,bir de ixs marka fileli mont var
lütfen korumalara daha fazla para ayırın.kalitelisini almaya özen gösterin.çünkü ucuz diye alıyoruz.o para da çöpe gidiyor malesef..(ben de çok daha kalitelisini almayı düşünürüm fakat motor alacağım için bütçe kısıtlı,ve bu fiyata da kaliteli bir mont)
teşekkür ediyorum,ilerde tekrar mont almayı düşündüğünüz zaman önceden,şehre gelme fırsatı buldukça,montları deneyin,üstünüze giyin,araştırın..
evet mont kazada iyi korumuş gördüğüm kadarıyla..tekrar geçmiş olsun..korumalara özen gösterelim,sonrasında pişmanlık fayda etmiyor gerçekten..
tekrar söylüyorum bu monta sırt koruması şart.çünkü omurilik boşta,bu da çok tehlikeli..tabi ayrıca bellik,dizlik vs vs de lazım bu böyle uzar gider..

ne kadar koruma o kadar güvenli sürüş..acaba o kadar koruma takarsam dışardan nasıl görürler,bana ne derler takıntısına da girmeyin.unutmayın bir sakatlık olursa bir kemik kırılması olursa aylarca hatta yıllarca,bu zorluğu siz çekersiniz,onlar değil..umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır..

---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:03 ----------
http://www.feyizoglu.com/6161-Air-Mesh-Mont_45735.html#0
ben bunu denemiştim sonra bir yanlışlık olmasın