[Tekirdağ - MT]

tanışırız inşallah bir gün hocam..

mehmet avea ile kavga ettim.. bikaç gün daha kontörsüzüm.. cumartesi günü kafamıza göre ayarlarız.. yarın aksam tekrar yazışalım.. ok ?

grş..kib kardeşim

sonunda aldım:)

mwvr1.jpg

Tecrube 0 suan ,su iyi bu kotu diyebilecegim bisey yok o yuzden ama bir sorun yok simdilik.biraz alisinca gozlemlerimi yazarim tabi

sağolun arkadaşlar,hepimize kazasız belasız sürüşler.trafik aslında 4 teker üstünden görünen değilmiş :)

:) bi tan daha :) yol sanki olanların (4 teker ) biz sanki fazlalığız trafikte :)
bak sen bile yeni fark etmişin :)
Otomobil kullanirken motosikletler en buyuk korkumdu dikkat ettigim, ama motosikletle cikinca bu korkunun cogu insanda olmadigini gordum daha 30 km de: ) gerci cok acemi oldugum icin 60-70 km hizda bile olaylar cokhizli gelisiyor benim icin o da korkutuyor biraz: )

Otomobil kullanirken motosikletler en buyuk korkumdu dikkat ettigim, ama motosikletle cikinca bu korkunun cogu insanda olmadigini gordum daha 30 km de: ) gerci cok acemi oldugum icin 60-70 km hizda bile olaylar cokhizli gelisiyor benim icin o da korkutuyor biraz: )

abicim çok büyük hata yapmışın bence.. önce çık bir boş yola. bi bak motora alış. tecrübe edin..vites değiştir. ben bu şekilde tam 500 km yapmıştım..tabi ehliyet de olmadığı için kesinlikle çıkmıyordum trafiğe.. ama çok faydasını gördüm..mesela scooter dan vitesliye geçtim.. scooter kullananlar bilir, kırmızıda dururken falan sol taraftaki (viteslide debriaj ) birden bırakılır gaza asılınır.. ben öyle yapıyorudm viteslide.. motor şahlanıyordu :) tabi el ayak titriyor sonra..

Motosikleti
SuZan
Serengeti Kaplanları 1-2-3 hazır ramazan :D ön yakayada 'First 3'' mü yazdırsak :D ilk 3 lü kurucu üye :D

abicim çok büyük hata yapmışın bence.. önce çık bir boş yola. bi bak motora alış. tecrübe edin..vites değiştir. ben bu şekilde tam 500 km yapmıştım..tabi ehliyet de olmadığı için kesinlikle çıkmıyordum trafiğe.. ama çok faydasını gördüm..mesela scooter dan vitesliye geçtim.. scooter kullananlar bilir, kırmızıda dururken falan sol taraftaki (viteslide debriaj ) birden bırakılır gaza asılınır.. ben öyle yapıyorudm viteslide.. motor şahlanıyordu :) tabi el ayak titriyor sonra..
70 km kadar oldu,motoru alip temodun karsisindaki bp ye gittim ordanda tekiranin oraya girdim aksam kalabaliginda, bugunda bikackere carsiya girdim, tirsmiyomuyum? Tirsiyorum tabi ama motor guzel bisey: )

Merhaba ArkadaşLar Garip Arkadaşımız Biraz Bahsetmiş Fakat Bende Bahsedeyim bende Burada Üyeyim Fazla yazamasamda .. Pazar günü Trakyadaki Gider Motorcu ARkadaşlarla İstanbuldan Gelecek Dostlarımızı Karşılamak Üzere Karıştıran Kavşağında toplanıyoruz.. Orada Bulustuktan sonra Grup Sürüşü İle Muratlıya , Orada içilecek Hoşgeldin Çayından Sonra , Tekirdağ Köfteci İBrahime Yİne Grup Sürüşü İle Yemeğe Geçeceğiz.. Müthiş Tekirdağ Manzarası ve Muhabbetlerden sonra Kumbagda Yavuzun Yerine Grup Sürüşü ile Geçtikten Sonra , Denizin Kara ile buluştuğu Noktada Tam Da Akşam Üstü ÇAyımızı İçeceğiz.. Sohbet Gırla :) Kısacası Bu hafta Sizde Bizim Misafirimiz Olun GElmek İSteyenler Özelden Yazsın İrtibata Girelim DOstlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar