Mondial cup lar sağlam mı ?

Arkadaşlar ben 100 lük cup alıcam ama karar veremiyorum. Mondial'in cup modelleri sağlam mı ?

kesınlıkle GUVEN arkadasımız dogru soyluyor,
aşırı performans beklemessenız guzel kullanıldıgı surecesorunsuz yıllarca bınılebılır...

al kardeşim ben 2 senedir kullanıyorum daha bır sıkıntı yasamadım şu an 18000 km filan oldu daha yolda bırakmadı

[YT]qdA_PUF2xuE[/YT]
Niye uğraştıracakmış, sen ybr'yi böyle acımadan çamura sokabilirmisin :cherry:

Valla hocam kuba cupum var köy yollarına çok girdim çıktım motor kısmı ile bir sıkıntım olmadı ama dişlilerin civaasınınmı çıkması sağından solundan ses gelmesi , dokunduğun yerin elinde kalması gibi sorunlar oldu
motorum 10.000 kmde

Cupların hepsi sağlamdır. Ben Cup olarak Çinli Kenbo 125 kullandım.
4 Sene, 30.000 km bindim. Sadece ev-iş, iş-ev çok işimi gördü. Sattığıma çok pişmanım diyebilirim.
Benzini resmen kokluyor. Yağ ve benzini eksik etme yeter. :cat:

F54

cub her yola gider ben kullandım
yanımda çalışan bi arkadaşta vardı sürekli köyde tarla da kullanır bakım yapmaz ama motor 4 yıl gitti daha da giderdi ama çaldılar
gene gitti sıfır km olandan aldı

Valla hocam kuba cupum var köy yollarına çok girdim çıktım motor kısmı ile bir sıkıntım olmadı ama dişlilerin civaasınınmı çıkması sağından solundan ses gelmesi , dokunduğun yerin elinde kalması gibi sorunlar oldu
motorum 10.000 kmde
Dişli civatalarına dişli bağlantı saclarından takıp uçlarını katlarsan civataları gevşemez. Cubun zırıltıları benim hoşuma gidiyo kurmalı oyuncak gibi sesler çıkartıyo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar