Kask seçimi konusunda yardım eder misiniz?

Merhaba MT tutkunları,

Uzun zamandır sessiz takiplerim sonlandı ve dün Honda PCX imi aldım. Şimdi hiç bu kadar zor olacağını düşünmediğim Kask seçimime geldi,

Kask için 400 tl kadar bir bütçe ayırdım, İstanbul da oturuyorum ve bu cumartesi kaskımı alacağım, nereden hangi kaskı almam konusunda tavsiyeleriniz beni çok mutlu eder

Sadece yazları kullanacağım için beyaz ağırlıkta olan güneş vizörlü bir kask tercih sebebimdir,

Motosikleti
Su Motoru
Merhaba MT tutkunları,

Uzun zamandır sessiz takiplerim sonlandı ve dün Honda PCX imi aldım. Şimdi hiç bu kadar zor olacağını düşünmediğim Kask seçimime geldi,

Kask için 400 tl kadar bir bütçe ayırdım, İstanbul da oturuyorum ve bu cumartesi kaskımı alacağım, nereden hangi kaskı almam konusunda tavsiyeleriniz beni çok mutlu eder

Sadece yazları kullanacağım için beyaz ağırlıkta olan güneş vizörlü bir kask tercih sebebimdir,

Nolan N63 bakabilirsin. Fullface ve konforlu bir kasktır fakat içi çıkıyor mu bilmiyorum, eğer içi çıkmıyorsa almanı önermem. Tabii güneş vizörüde yok diye biliyorum.

Bütceni +50 / +100 tL gibi arttırabilirsen Nolan N86' da alabilirsin. Güneş vizörlü ve fullface bir kasktır ve içi çıkıyor diye biliyorum + N-Com özelliğide mevcut. + olarak yanında vizör buğu önleyicide geliyor. Standart olan kasklarda + 75 tL gibi rakamlara satılıyor buğu önleyiciler.

Ben N91 kullanıyorum, çeneden açılır ve güneş vizörlü ama fiyatı senin bütceyi aşar. Fakat tahmin ediyorum ki Nolan' ın güneş vizörleri standarttır ve bendekinin güneş vizörü çok kaliteli. N86 modelini full face olarak çok beğenirim.

Tabii en doğrusu almayı düşündüğün kaskı eline alman, kafana takman ve kalite değerlendirmesi yapmandır. Agv K-3 ve K-4 de oldukca güzeldir fakat N-Com özelliği yok ve vizörü Nolan vizörüne göre biraz ince gibi geldi bana. En son tercih senin ...

N-com bu telefonla ya da artçı ile konuşmak için değil mi? Bu güzel bir özellikmiş gerçekten, yolda durup kaskı çıkarıp telefona bakmak zor olur, bu özellik olsun isterim.

Birde ben bu ürünü en uygun nerede alabilirim ? :) giyip deneyip almak istiyorum

Motosikleti
Su Motoru
N-com bu telefonla ya da artçı ile konuşmak için değil mi? Bu güzel bir özellikmiş gerçekten, yolda durup kaskı çıkarıp telefona bakmak zor olur, bu özellik olsun isterim.

Birde ben bu ürünü en uygun nerede alabilirim ? :) giyip deneyip almak istiyorum

Evet bildiğiniz gibi N-Com o işlere yarar fakat bu kaskda N-Com özelliği var ama kendisi yok : ). Yani N-Com montajı için kask hazır halde, Nolan için üretilmiş N-Com cihazlarından birini alıp montajını yapıyorsunuz.

Benim N-Com araştırmalarıma göre en uygun fiyatlı N-Com eğer Ebay veya benzeri alışveriş sitelerinden alınırsa 100 tL civarında bir rakam tutuyor. Ben ilerde alıp kullanmayı düşünüyorum ama henüz değil. Ama N-Com özelliği olması elbette güzel, montajıyla pek uğraştırmıyor. Pil yerine kadar heryeri hazır olarak geliyor.

Ben daha önceden' de Nolan markasını kullandığım için kalitesini biliyordum ve kafa ölçümüde bildiğim için internetten sipariş verdim. Fakat siz kafa ölçünüzü bilmiyor ve kalitesinden şüphe ediyorsanız denemenizde fayda var. Antalya' daysanız yardımcı olayım fakat başka şehirdeyseniz birşey diyemem ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar