[Denizli - MT]

az önce okula gelirken kyk'nın orda 3-4 motorcu genç vardı, montlu kasklı eldivenli filan, motorlarda baya iyiydi.. Arabayla gectim yanlarından, ülen motoru almadım mı böyleleri cıkar karşıma :D motor olaydı altımda gidip bi tanışaydık iyiydi :p

Benide görmüş olabilirsiniz belki :)

Denizli İl Temsilcisi
az önce okula gelirken kyk'nın orda 3-4 motorcu genç vardı, montlu kasklı eldivenli filan, motorlarda baya iyiydi.. Arabayla gectim yanlarından, ülen motoru almadım mı böyleleri cıkar karşıma :D motor olaydı altımda gidip bi tanışaydık iyiydi :p

öylede önemli olan sürücü değilmi :D

scala kusura bakma ama şunu söylemeden edemicem tanışma meraklısı olduğunu sanmıyorum. Ben de tanışma faslı olsun diye kask hakkında bilgi vermeyi bahane edip buluşma teklif ettim ancak bizi taktığın olmadı. Sen bilirsin yani... Diğer bir gün sen istersin biz oyalıyıveririz. Birdaha düşündüm de biz yine gel deriz. Biz böleyiz kardeş. A NA DO LU ÇOCUĞUYUZ BİZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!! :) :)
n se

Okay abi kesinlikle haklisin, gonderdigim mesaj isin espirisi. Sadece bi grup motorcu gorunce hosuma gitti sizlerle paylasayim istedim. Seyyid abi, pazar gunu 1-2 saat kadar musaittim, okay abi ile bulusup tanistim. Size de daha oncedeen dedigim gibi, h.ici sizinle iletisime gecebilirdim, malum ogrenciyiz. Ayin 7sinde yatacak olan kredi ile alacagim kaski.
Kimse merak etmesin tanisma meraklisi degiliz.

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta güzel bir gezi yaptık. Herkesi bekleriz. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/113485-denizli-mt-salda-golu-gezisi.html#post2962178

kardeşim hilmi dedi okay tamam mt oalrak takıl ortak gezi yaptığımız zaman dedi iki site olarak ben geldim dedim ben mt yeleğii giyerim diğer sitenin logoları vs li olan fotolarına girmem kendim takılırım dedim sen demedin mi bu ekip başka ekip Motosiklet.net yeleği ile giyemez bu guruba gelmezsin diye ben ne dedim o zaman size hayırlı işler ben mt olarak varım mt olarak devam etcem demedim mi yalan sa yalan de adın gibi açık ve mert ol

senin anlamadığın nokta orda işte kardeşim o güne kadar siteyi kurdurdun Öndere o adam her site yapışında cebinden paralar gidiyo. Bizde paylaşımımızı yaptık emek verdik. Sen bize bunları çıkarmaya başladın. Okay ben ismim gibi insanımdır bunu sen sorgulayamazsın gurupta 60 kişi var ve bir çoğu beni tanır sever. Sen en son ben yeleği giyerim demedin mi biz senle el sıkışmadık mı ayrıca kardeşim istediğin yeleği giy ama biz toplu gezi yaptığımızda onu giyme demedik mi sana bunda anormal olan birşey mi var asıl senin yağtığın anormal değil mi? 30 kişi bi yelek giyerken 1 kişinin farklı yelek giymesi. Sen neyin derdindesin arkadaşım onu anlamıyorum ben hala insanların sana durumu anlattıkları yetmedimi hala bizden icazetmi bekliyosun Okay sana da ne diyelim biz? Bizden ne istiyosun kardeşim? Paylaşımlarımıza neden karışıyosun? neden bize site kurdurup bizi sattın arkadaşım? Sen bu durumda iki yüzlü biri olmuyomusun? Bu durumda mert olan biz olmuyomuyuz? Bunların açıklamasını veremezsin arkadaşım. Uzatma istersen artık. Ne yapmak istiyosan onu yap.

bak okay orada resmen beni gecenin bir yarısı tek başıma bıraktın sırf seni solladığım için .hadi diyelimki haksızım.neden benimle yüzleşmedin benim konuşcam bişey yok dedin şimdide yüzleşirim falan filan diyorsun gel toplantımıza yüzleşelim konuşalım blader benim alnım ak.bana küfretti dedin,karaladın hiç sesimi çıkarmadım aslında o küfürler senin söylediklerinin yanında iltifat olurdu yani.okay peki bu olaydan sonra ben çektim gittim sen neden ayrıldın?? kovuldun demiyorum mesela sen gibi. çünki değer bilmiyorsun sen.
bana sıkıntı yok hilmiye sorabilirsin ben adama orda küfür etmişmiyim ?

ben yüzleşmiştim birdaha da yüzleşirim ha bu saatden sonra ne değişir bilmem ama ...

neyse arkadaşlar konuyu değiştirelim. Arkadaşlar şu yakıt tasarruf cihazları hakkındakileri duymuşsunuzdur. Ekoplus diye bir şey. Ben bundan getirtecem. Siz de ister misiniz diye soracaktım. Nerdeyse internette gördüğünüz fiyatın yarısı. burası satış yeri felan değil biliyorum. bundan dolayı uyarılarda bulunup durmayın. zaten ben de burada bu bilgiyi paylaşarak ortak getirterek arkadaşlarımın da faydalanmasını istiyorum. mesele bundan ibaret. bunu araştırın ve bana özelden mesaj atın. Pazartesi ye kadar düşünün araştırın. Fiyatı burda vermiyorum. İsteyenler iki paket sigara fiyatına sahip olabilecekler diye umuyorum. ODTÜ belgeli felan yani. Tabii aleti size verdikten sonra başıma kakmayacaksınız. Ama takılmasında yardımcı olurum. Aylardır bunu araştırıyorum sonda ucuza birşeyler buldum.Yukarıda kullandığım kelimeyi google da aratın sitesi videosu felan herşey var. Hadi bakalım sizden haber bekliyorum. Kınıklı dayım.

Denizli İl Temsilcisi
neyse arkadaşlar konuyu değiştirelim. Arkadaşlar şu yakıt tasarruf cihazları hakkındakileri duymuşsunuzdur. Ekoplus diye bir şey. Ben bundan getirtecem. Siz de ister misiniz diye soracaktım. Nerdeyse internette gördüğünüz fiyatın yarısı. burası satış yeri felan değil biliyorum. bundan dolayı uyarılarda bulunup durmayın. zaten ben de burada bu bilgiyi paylaşarak ortak getirterek arkadaşlarımın da faydalanmasını istiyorum. mesele bundan ibaret. bunu araştırın ve bana özelden mesaj atın. Pazartesi ye kadar düşünün araştırın. Fiyatı burda vermiyorum. İsteyenler iki paket sigara fiyatına sahip olabilecekler diye umuyorum. ODTÜ belgeli felan yani. Tabii aleti size verdikten sonra başıma kakmayacaksınız. Ama takılmasında yardımcı olurum. Aylardır bunu araştırıyorum sonda ucuza birşeyler buldum.Yukarıda kullandığım kelimeyi google da aratın sitesi videosu felan herşey var. Hadi bakalım sizden haber bekliyorum. Kınıklı dayım.

yok forumda araştırma yaparsan hiç bir işe yaramadığını içindeki manyetiğin çoğu araçda elektirik arıza beyin vs. yakmaya yol açtığını ki hatta bazı araçlarda aşırı araç yakıt tüketimine sebep olduğu anlatılıyor bunun püf noktası

1- temiz yağ her 1000 de
2- temiz hava filitresi her 1000 de
3- temiz benzin filitresi ve hortumlar seti 10 tl civarı her 5000
4-uygunluğu kanıtlanmış en iyi buji , kablosu ve kafası
5- kaliteli lastik

buları uygularsan %10 ve ileri benzin tasarrufu sende :)

Merhaba ,

Ben Afyon/Dinar 'lıyım ama Antalya'da yaşıyorum.yazın senelık ızınde gelmeyı düşünüyorum.Denizli'dede akrabalarım var.Gelince beni de gezdirisiniz artık :p

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Şaban Zihni GÖNEN
37 Yaşında
Yenişehir'de Öğretmen
Kan grubu A Rh (+)
Fethiye doğumlu
Mondial 150 MC-X
En sevdiği Renk: sanırım hepsini seviyorum.

merhaba arkadaşlar bende denizlinin baklan ilçesinde oturuyorum motosikleti yeni aldım motorum kanuni gt 170 siyah renkli inşallah tanışırız ben daha yeniyim bu işlerde ...

Merhaba Arkadaşlar Bende Denizli'deyim. Çınar'da Oturuyorum. Çınar Semtine Yakın 15 Mayıs Mahallesi Civarında Ikamet Etmekteyim..

merhaba arkadaşlar bende denizliliyim ama BAKLAN ilçesinde oturuyorum sizinle tanışmak isterim belliki güzel bir ortam var motorum kanuni gt 170 (siyah) elbisemide aldıktan sonra bi gezinizde size eşlik etmek isterim görüşmek üzere

Merhabalar arkadaşlar. Toplantı günlerimiz çarşamba ve cumartesi 19.30-20.00 arası Belediye Meydanıdır. Oradan Çınar caminin arkasındaki Ali Babanın yerine gidip çay içiyoruz. Hepinizi bekleriz.

---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:53 ----------

donas çekti canım..

Ramazan abi ne zaman geliyosun ısmarliyim abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar