Motorumdan görüntüler :))))

muv8h.jpg

muvfd.jpg

muvgb.jpg

muvgr.jpg

muvh5.jpg

muvhs.jpg

Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar Kuba kee-100 <3

Güle güle kullan kardeş :cat: Ama bir kask da alsan güzel olma mıydı? Bence pek güzel olurdu.
Hatta eldiven, ceket ve pantolon da alırsan on numara olur ki genç yaşta asfalt yanığının ne olduğunu tadmayasın :wiinkk:

Güle güle kullan kardeş :cat: Ama bir kask da alsan güzel olma mıydı? Bence pek güzel olurdu.
Hatta eldiven, ceket ve pantolon da alırsan on numara olur ki genç yaşta asfalt yanığının ne olduğunu tadmayasın :wiinkk:

Kask var zaten kardeş

Korumaların değerini anlaman için asfaltla tanışmana gerek kalmadan ufaktan toparlamaya başlamalısın.Ben denedim asfalt acıtıyo emin ol.Hatta en sonuncuda kafamda kask olmasaydı çenemi veya burnumu kırabilirdim.Direkt kaskın yüzünü şiddetli bir şekilde yere vurdum.

ehliyetini aldıktan ve kaskını taktıktan sonra güle güle kullan..

Hayırlı olsun. Geçenlerde esnaf bir abimizde almış bundan sağa sola gitmek için. Getirdi baktık inceledik. Tip olarak renkler vs. hoş bir makine. Motoruda iyidir 100 lüğe göre normal bir gidişi var. 2-3 km denedim kesinlikle dengesi zayıf bir motor dikkat etmek lazım.

Hayırlı olsun. Geçenlerde esnaf bir abimizde almış bundan sağa sola gitmek için. Getirdi baktık inceledik. Tip olarak renkler vs. hoş bir makine. Motoruda iyidir 100 lüğe göre normal bir gidişi var. 2-3 km denedim kesinlikle dengesi zayıf bir motor dikkat etmek lazım.

Aynen kardeş dengesi biraz zayıf :D zaten fazla hız yapmamaya bakıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar