merkezi kilit sorunu

Arkadaslar soyle bir sorunum var.kumandadan aciyorum hicbi sorun yok,ancak kilitledigimde sofor kapisi haric diger kapi ve bagaj kilitleniyor.Sofor kapisini mecburen anahtarla kilitlemek zorunda kaliyorum.Motor bozuk olsa hic calismaz.Bu aciyor ama kilitlemiyor.Icerden elle kilitleme dugmesine basiyorum yine ayni.

aracın marka modelini yazmamışın ama büyük ihtimalle hava kaçağı var fazla masraf tutmaz göster bir kaportacıya

aracın marka modelini yazmamışın ama büyük ihtimalle hava kaçağı var fazla masraf tutmaz göster bir kaportacıya

2004 toyota celica
hava kacagi olsa kapilarida acmaz diye dusunuyorum.Halbuki kapilari aciyor ama kilitlemiyor,ayrica icerdeki kapilari kilitleme dugmesine bastiktan sonra bu sorun ortaya cikti.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hava kaçagi ne oluyor yahu???

Bazı araçlarda sürücü kapısında bulunan merkezi kilit sistemi, anahtar yada ön kapıdan kilitlediğinizde diğer kapıları da kilitler. araç marka modeline göre 200-300TL arsı fiyatı olan bir parçadır. Bunun arızası durumunda, bağlantılarına küçük bir müdahale ile -varsa- alarm kumandasından sorunsuz açma/kapatma yapabilirsiniz.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bazı araçlarda sürücü kapısında bulunan merkezi kilit sistemi, anahtar yada ön kapıdan kilitlediğinizde diğer kapıları da kilitler. araç marka modeline göre 200-300TL arsı fiyatı olan bir parçadır. Bunun arızası durumunda, bağlantılarına küçük bir müdahale ile -varsa- alarm kumandasından sorunsuz açma/kapatma yapabilirsiniz.

Benimki de on kapidan kilitlediginde diger kapilarida kilitliyordu ancak artik kilitlemiyor.On kapiyi sadece anahtar ile kilitleyebiliyorum.Ancak kilitledigim zaman kumanda ile aciliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar