Günaydın usta,dediğin gibi sorunları genelde eskiden hyosung servisi olup,Kanuni'den yetkili servislik alamayan adamlar sehir efsanesine dönüştürmüş,bana neler söylendi inanamazsın hem de motora sorunsuzca biniyorken..
Bir gun po,dan yakıt aldım,isindiktan sonra motor gazi biraktigimda stop etmeye başladı,haftasonu servis kapalı başladım dolaşmaya..ne hikayeler dinledim inanamazsın,enjektor sorunundan dolayı fabrikanın motorları geri çağırmaya başlayacağından tut,debriyaj tasının kronik sorunlarına,krank efsanesinden tut bir sürü sebepten yolda kalmalara kadar..sonra cbf leri tamir eden,kendi de kuryelik yapmış bir arkadas dedi ki benzini yeni mi aldın?bir kapak katki atayım biraz incelsin,tamam dedim zaten acemiyim ve konuya uzak oldugumu düşünüyorum çünkü adamlar öyle bir konuşuyor ki bu makina araba motoru mantığıyla çalışmıyor,sanırsın ufoya biniyoruz

Pazartesi sabah servise giderken motor düzeldi,katki ise yaradi,ben yine de daha 2000kmde iki bujiyi de değiştirdim..sagolsun servisteki arkadaslar ve Rıdvan tüm sorulara dalga geçerek de olsa cevap verdiler ve kafam yerine geldi(dalga gecilmeyecek gibi değilmiş cidden)
Şimdi gelelim servislere;bazıları küçük cc skuterlerle uğraşmış,yerinde saymış adamlar,ya çamur atıyor egosundan ya da efendi gibi anlamam diyor tarif edip buyuk servise gönderiyor.servis direkt saymaya başlıyor çünkü makineye dokunamiyor garanti mevzundan dolayı;globalden sonra kanuni buna servis vermemiş,hala icinde adamın çünkü adam suzuki servisi,koca koca makineler yapıyor nasil yetkili servislik verilmez diye yedirememis

Aynı servisi bir zaman sonra gv250 ilanı vermiş görüyorum,makine efsane oluyor,Zimba gibi oluyor

Birkac ay sonra bir baska serviste sohbet ederken buna rastlıyorum,ss bir makinayı çözememiş yine çamur atıyor,bu sefer makina yamahaydi yanlis hatırlamıyorsam

Şimdi burada yazan arkadaslar var,68000 yapmış ve motoru acmamış,debriyaji bitmemiş,surekli gördüğüm makineler var 30000in uzerinde ve birlikte geziler yapıyoruz yetişemiyorum adamlara

her gun trafikteler sorunsuzca devam ediyorlar..
Kimseye kulak asmayın,bu kadar uzun yazmamın sebebine gelince;motora sorunsuzca bindiğim halde o kadar etkilenip parayı çöpe attığımı bile düşündüysem,sadece soran ya da okuyanlar kim bilir neler düşünür dedim..
Bu arada benim motor da 8ay once trafiğe çıktı ve 10000 devirdi,sadece oksijen sensörü hata verdi,garantiden değişti işçilik bile alınmadı,yeni makinalar da boyle..