Evet kenarlar bizimkine göre çok daha kullanılabilir duruyor.
Teşekkür ettim erdal sağolasın :wiinkk: Nasıl yatırmalar falan denedin mi?
Iyi aksamlar,
Yine dustum bizim bayirdan inerken neyi yanlis yapiyorum lastikler mi kotu anlamadim... ayak freni kirildi lastikli yerin hemen yanindan. Elcik koruma yamuldu. Lastik degistirsemmi ki acaba... dizimin ustune dustu motor hafif sislik var bakalim buz tedavisi yapiyorum...
Iyi aksamlar,
Yine dustum bizim bayirdan inerken neyi yanlis yapiyorum lastikler mi kotu anlamadim... ayak freni kirildi lastikli yerin hemen yanindan. Elcik koruma yamuldu. Lastik degistirsemmi ki acaba... dizimin ustune dustu motor hafif sislik var bakalim buz tedavisi yapiyorum...
Valla 150 km oldu kullanmaya başlayalı ilk taktığım andan beri daha güvenli olduğunu hissediyorum. Çok yatabildiğimi sanmıyorum ama sahil yolunda virajlara 10 km civarında daha hızlı giriyorum tırsıntım da azaldı![]()
Iyi aksamlar,
sanırım bir fotoğrafında görmüştüm, yere değmemesi dileğiyle güle güle kullan.motomaxda var ama tavsiye etmem
bir parcası kaybolsa at cope
nerden mi biliyorum malesef ben de o kaskı kullanıyorum
Duke ler için çanta taşiyici nerden temin edebiliriz getirten oldumu ?