- Konu Yazar
Merhaba, arkadaşlar ilk önce Milasa gelmeden önce İzmirde bir kaç motosiklet ortamım vardi Yamaha Ybr 125 vardı 30.000 km kullanmıştım ve Honda Innova ' ya geçtim Honda Güvenli sürüş eğitimi aldım ama bir türlü 600 lük almak nasip olmadi ama İzmirdeki abimiz dedi ben Gsxr alacam dedi inanmamıştım alirsam yanina gelecem dedi almış gelmiş neyse bana sözü vardi ben şaka yapıyor sanmıştım sana sürdürücem deyince biraz heyecan yaptım ama hemen ısındım çünkü altındakı heycanı affetmeyecek bir makina neyse hemen giydik korumalarımızı motoru çalıştırdım sadece 2.5 dk rölanti dinledim hasta oldum sesine abimin arkadan dürtmesiyle kendime geldim düşünün o kadar almış götürmüş beni neyse taktım 1 e yavaş yavaş çıktık çevre yoluna burdan hergün yarış motorları gürültülü sesle geçiyorlar bende dedim azıcık bizde yapalım neyse abimiz dedi burası sıktı benı bodruma gidelim dedi bende tecrübe var güvenlik sürüş eğitiminde ama hiç sürme şansım olmamıştı neyse gidelim dedim tabi abi dedim bu deli makına kaçla gidiyim dedim dedi İnnovada kaçla gidiyosan öyle git dedi bende 90 'nı geçmedim dönerken 60 'lara kadar düştüm çünkü tecrübe yok kaydırrım diye sonra ısındım 70 ' le girmeye başladım ama yinede o kadar güvenemedim abi dedi korkma yok dedim böyle iyyim dedim neyse Bodruma vardik Mitdown var burda alişveriş merkezi orda gezelim dedik sonunda istedigim olmuştu elimde kask sırtımda çantam hep özenmişimdir öyle gezenlere ama bügün oldu acayip mutluyum işte gezdikden sonra akşam üstü dönelim dedik trafik baya vardi neyse kazasiz belasiz döndüm hiç risk atlatmadım Allah korudu fazla uzatmadan iyi forumlar
Saygılarımla
Saygılarımla