Motor tutkusu

Öncelikle Herkese hayırlı akşamlar şimdi gelelim benim soruma :) Motor'a kafayı takmış durumdayım 2 senedir motorda motor yaşım 17 ehliyetim eylülde geliyor honda cbr 125R kullandım (biliyorum hatamı ehliyetsiz kullandım ve habersiz ) şimdi motorum olmayınca kendimi bisiklete yönelttim (ama motorda motor hala :) her akşam 20 km bisiklet sürüyorum bisiklet sürerken kas yapabilirmiyim veya göbek erirmi biraz göbek var 105 kiloydum 82 ye düştüm boyum 1.85 ve göbek çıktı ortaya şimdi umarım eritiyodur ve kas yaptırıyodur bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

ben motor almadan önce 85 kg idim motoru aldım en ufak yere bile motorla gitmeye başladım en son baktım dükkan kapılarına kadar gidiyorum 92 kg oldum:)
bisiklet önemli ara ara kullanmakta fayda var

biniş şekline göre kas çalışımı değişir düz yolda biniyorsan özellikle alt kısım bacak baldır kasları-az miktarda bel,sırt ve kol arkası kasların çalışır,eğer dağ bisikletciliği yaparsan harcadığın efora göre vucudun geneli orantılı olarak çalışır,ama her iki şekildede kas yapman mümkün değil sadece kalori yakarsın bu sayede göbeğinde biraz düzleşir:)
ayrıca her akşam 20 km. çok fazla bi rakam ilerde dizinde problem yaşarsın azaltmanı öneririm,illada kas yapmak istiyorum dersen fittnes'a gidersin tabiki iyi bi hoca ve program eşliğinde yapman sağlıklı olur.

Rr6

biniş şekline göre kas çalışımı değişir düz yolda biniyorsan özellikle alt kısım bacak baldır kasları-az miktarda bel,sırt ve kol arkası kasların çalışır,eğer dağ bisikletciliği yaparsan harcadığın efora göre vucudun geneli orantılı olarak çalışır,ama her iki şekildede kas yapman mümkün değil sadece kalori yakarsın bu sayede göbeğinde biraz düzleşir:)
ayrıca her akşam 20 km. çok fazla bi rakam ilerde dizinde problem yaşarsın azaltmanı öneririm,illada kas yapmak istiyorum dersen fittnes'a gidersin tabiki iyi bi hoca ve program eşliğinde yapman sağlıklı olur.

katılıyorum:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar