Yeniden Doğuş HONDA CMX 250 REBEL

Değerli Abilerim Ablalarım Kardeşlerim yepyeni bir proje ile karşınızda bulunmaktan övünç ve kıvanç duyarım :queen::queen: Daha önce açmış bulunduğum topikte Shadow un MANİSA 'dan SİNOP 'a olan kargo yolcuğunu ele almıştım. Kısa süren motor özleminden sonra bir arkadaşımın bahçesinde kullanılmayan HONDA CMX 250 REBEL ine gözü diktim. Motosiklet 2000 model yaklaşık 17 bin km de 2003 yılında arkadaşımın babasının kalp krizi geçirmesinden dolayı motosiklet istirahate ayrılmış yaklaşık 10 yıldır dinletmekteydi. Ta ki düne kadar.... Bahçede branda altında yağmurlu çamurlu karlı güneşli bir çok gün ay yıl geçirdi. Haliyle tüm bu olanların izleri üzerinde yerini almış durumda.. Lafı çok uzatmadan motorun şimdiki içler acısı halinin fotolarını paylaşıyorum. İlerleyen günlerki fotolarla yeniden doğuşu hep beraber göreceğiz. Bu süre zarfında siz değerli üyelerimizin fikirlerini almak isterim
SAygılar..

Mal meydan da :cherry::cherry: neler yapılabilir hep beraber göreceğiz.......

Sesini duyabilsek mutlu olacağız da bujı karbüratör vs. sökülüp temizlenmesi gerekicek

Motorunda muhtemelen bir sıkıntı yoktur. Yağını bujisini ve filitrelerini değiştirerek işe başla sonra bol bol kromajlı günler dileriz ha birde unutmadan lastikleri mutlaka değiştir. Takipteyiz Güzel birşey çıkar inşallah ortaya. Gençliğimin motoru CMX ::142::

İçimden birisi bobber da bobber diye sesleniyor ama hayırlısı bakalım

o motordaki yagın özelligi kalmamıtır dıye dusunuyorum ilk basta benzin deposu temizligi komple motorun yagı degısıp benzin gbi birseyle motorun ıcıne doldruup atık yagların temizlenmesi ve sonrasında yeni yag konup temizlenmesi diye dusunuyorum . sonra buji aku vs bunlar değişmeli fren hidroligi hortumları debriyaj teli değişmeli diye dusundum =) takipteyim kolay gelsin

İlk çalıştığı anda öyle bişey beklemiyordum hoşuma gitti sesi :)

TAKİPTEYİMM... Şimdiden kolay gelsin ortaya güzel birşeyler çıkacak gibi

Moderatör
Mesajımız bulunsun, takip edelim konuyu :)

Kolay gelsin size.

Gerçekten güzel bir motora benziyor ve bence bobber yapmaya çok uygun şu videoyu izlemeni tavsiye ederim gerçekten güzel bi iş çıkmış ortaya https://www.youtube.com/watch?v=9ro4TpIduAg takipteyim :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
maşallah çok kibar bir motor

fakat o lastikler le binmeyi düşünümüyorsunuz değil mi?

üzerinde bildiğiniz 3 tekerli hurdacı arabası lastiği takmışlar.

maşallah çok kibar bir motor

fakat o lastikler le binmeyi düşünümüyorsunuz değil mi?

üzerinde bildiğiniz 3 tekerli hurdacı arabası lastiği takmışlar.

mermer zeminde durmayı denedim uzaktan yakından alakası yok lastiklerin :D allaha emanet değişime ordan başlıycam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar