evet bendede aynısı oldu. dün ilk defa kullandım sayılır. sadece 68 km lik şehiriçi trafiğinde kullandım. rahat bir motor değil aslında. belki zamanla alışırım diye düşünüyorum. rodajı tamamlanmadığı içinde yağ gibi akmıyor motor şimdilikmerhaba,
havalarin duzelmesiyle gv 250'mi uzun yolda denemeye basladim.ort:250-300km'lik 3 uzun yol tecrubem oldu.aslinda motordan her anlamda cok memnundum.
hiz,performans,stabilite bekledigimden iyiydi.Motorla ilgili tek sorunum fiziksel rahatsizligi.1-1,5 saatten sonra ,baslayan agri dayanilmaz oluyor.arada mola vermeme ragmen aksam eve dondugunde dayak yemis gibi oluyorum.Bel,bacak agrisi.en fazlada kalca agrisiaradan 24 saat gecmesine ragmen hala sırtım agrıyor.Durum artcı icin daha da kotu.Orda sureler yari yariya.artik esim motorla gidelim deyince mazeret uydurmaya basladi.
intten ve forumlardan airhawk diye bir urun okudum.aranizda kullanan var mi? gercekten de etkili mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
Benim sıfır, ve gösterge bozuk...Böyle bir arızayı ilk kez duydum... %70 değil de %7 bile değildir oranı.