Aramıza hoş geldin. Motorun hakkındaki sorun veya izlenimlerini paylaşabilirsin. Yerdımcı olmaya çalışırız.
suan ıcın tek sorunum fabrıkasyon cst marka lastıkler orjınal lastıklerınımı kullanıyosunuz sız yanı cst olanları yoksa degıstırdınızmı
Aramıza hoş geldin. Motorun hakkındaki sorun veya izlenimlerini paylaşabilirsin. Yerdımcı olmaya çalışırız.
banada o hızları yetıyor ama arada teklıyormus gıbı yapıyor nedenını anlamadım ama cok nadır ve bıan gaz yemıyormus gıbı oluyor.valla bu lastık konusunda desenıne takılamıycam malesef ama dedıgın gıbı kotu desende yok ırc nın sıtesınde cook cesıt var arka ıcın nr 25 dusunuyorum http://www.irclastik.net/urun.asp?konu=urunler&anakategori=0&marka=1&kategori=26&ara=1&ebat=110&ebat1=90&ebat2=16&sayfa= ön için ise nf 22 veya nf28 dusunuyorum bunlar burda tubless ama bızım ıcın olanlarıda var http://www.yildizticaret.com/pro/2329/165/IRC-2.75-18-NF22-TUBLESS-LASTIK120/80/16 daha kalın daha ince yanak. Bence olmaz. Neden dersen zincire lastiğin deyme ihtimali var. Bende o ringli zincir var lastik ile arası 1cm kadar. Birde arka zaten alçak ince yanak dahada alçaltır. 16 yerine 17 jant olsa sorun olmaz. Yinede sen bilirsin dene istersen. Burada irc nin var ama desen çok kötü. Cros vari bir havası var desenlerin. Motorunnun o hızlara çıkması yeterli. Dahada çıkar ama zorlama, ömürden yemesin. Bende aynı marka ve numara yağı kullanıyorum. Gerçekten çok iyi. Fotoların varsa eklede seyredelim![]()
Bugün İRC 110/80/16 aldım. Lastik iyi fena değil. üzerindeki CTS den çok iyi en azından. 90 tl ye aldım.
Fotolar güzelmiş. O egzosttan bitanede bana lazım. Hava filtresini ben süngerden kendim kestim. Hava filtresizde kullandem yani denedim ama hiçbi moka faydası olmadı. Hava filtreli daha iyi. Elyaf kullanıyorum şimdi. Oda fena değil. Arka lastik irc fena değil. 80 biraz ince kaldı gibi. Fotayu koyarım bakarsın. 120/80/ denedim zincire deydi. Bende sarı o ringli zincir var. Lastik geniş geldi olmadı. En iyisi yine üzerindeki ebat. Motor yere yaklaştı sanki. Gerçi benim için daha iyi. Koltuk altında regülatör var bende sert kasiste artçılı hafif sürtüyordu. Denedim şimdi sürtmüyor. Far konusunda bende denedim xenon. İki farada uyguladım. Ama motorun şarjı daldalanma yaparak devreleri yaktı. Gaza yüklenince sellektör yapıyordu.Kaliteki bişey bulursan arayada dalgalanmayı kesen bişey takarsan (adını hatırlayamadım) oluyor. 12 volt 4 amper akü bile rahat çalıştırıyor. 4 saat durmadan gece yandı seyirdeyken. Kaldıki bizimkiler 9 amper. Hayli hayli taşır.
Şu ön amortisörlerdeki plastikleri yukarı kaldırın yav hiç güzel durmuyor. Birde siyah boyasız plastikleri karbon folyo ile kaplayın. Çok hoş duruyor.
9. sayfadaki fotolar benim motorun![]()
Benim motorum gitmiyor deyipte özelden mesaj gönderen arkadaşlar... Yapacağınız tek şey karbüratör değişimi.
[/COLOR]http://imageshack.us/a/img855/4139/p2212121536.jpg
---------- Post added at 18:11 ---------- Previous post was at 18:09 ----------
KEIHIN ve SHENG-WEY markaları kullanabilirsiniz.
Zincir gergileri yerine doğru takılmışsa, sağ ve sol gergiler eşit miktarda sıkılmışsa böyle bi sorun olmamalı. Arka çamurluk yamuksa göz yanılması yapıyor olabilir.motorumun arka tekerlegının hafıf sola dogru egık oldugunu farkettım bu sorunu bı yerde daha okumustum sızın fastwındlerdede böyle bı durum varmı