---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
[/COLOR]tolga kardeşim senin motorunun sorunu karbüratör bence şamandıralı aşınmıs olabilir yada bujiler de olabilir karbüratöre giden benzin hortumunu üfte sonra tak ve bi bak benzin gidiyormu sonra cikleyi cek calıstır eger calısmıyorsa 2 tane buji al tak sorunun cözülecektir kolay gelsin.
karburatör temizliği yapılalı 3 hafta oluyor. bi sıkıntı görünmüyordu. zaten temizlemeden öncede yapıyordu. motor 2 gün yatsın zor çalışıyor... anlamadım gitti. aldığım günden beri aynı dert. yatırmamaya çalışıyorum ama her gün hergün de olmuyor benzin aldı başını gitti zaten
standart kompresyona giriyor makine. normalin haricinde bi azalma olmuyor. ama ben bunu anlayamadım. neden böyle bir soru yönelttiniz acaba ? şüphelendiğiniz bir durum mu var?Tolga hocam iyi geceler. Asırı bilgim olmamakla beraber dusuncem olursa paylasmak isterim. Motoru son kullandiginizda elinizi gazdan cektiginizde hizda ani azalma gibi bir durum oluyor muydu hatirliyor musunuz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
bi iki resim atayım bari muhtelif gezilerimden
keyif dedin mi çaysız olmaz