- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar bunda 2 hafta öncesinde motorumungece saatinde tüm ışıklarını yaktım farları uzun yaktım sinyalı açtım birde frene basınca farlar sönemeye başladı sinyaller gittikçe zayıfladı dur bakalım ne olcak dedim ve 5 saniye kadar bekledim sonrasında tüm ışıklar kapandı motorun sigortası attı sonra sigortayı çıkardım birkenara attım yani devre dışı bıraktım yeni sigorta almaya üşendim direk bağladım kabloları 2 hafta filan sürdüm böyle sonra birgün birden motosiklet elektrik kesmeye başladı sonra giderek arttı gazı bıraktığımda istop etiyordu ve gaz verdiğimdede yarım yarım veriyordu pat pat pat pat diye sonra yaklaşık 5-6 kilometre yol gittikten sonra kendine geldi sorunum bitti hiçbirşey yapmama rağmen. motoru koydum dün sonra bu sabah çalıştırdım hiçbirşey yoktu takıt takır çalışıyordu ve akşama kadar gezdim akşam olduğunda gine birden motor öyle yapmaya başladı sonra tamamen istop etti ve birdaha çalıştıramadım sonra elimde götürürken bir rampaya geldim yukarıya doğru bir rampaydı bastım marşa çalıştı ama hala sorunlu bir şekilde çalışıyordu sonra yoluma devam ettim düz bir asfalta gelince gene stop etti yani anlycağınız motorun önü kalkınca çalışıyor düz ortama gelince çalışmıyor tüm kablolarına baktım birşey rastlayamadım acaba bunun sigortaylan bir ilgisi varmı ? veya bir sigorta alsam düzelirmi motorum 125 rt mondial scooter