Arrow Daha Güzel Ses Veriyor BenceBi Arrow a da Bak Derim
![]()
en büyüğü bu zaten sıkıntı olmaz
beyler arkadaşın motor 2009 model marş basıyor ama motor çalışmamakta, galiba bujilerde sorun. bujileri değiştirmek kaç paradır nasıl yapacaz bilen var mı ?
fren pompası arka fren mı bir ara benimkide öyleydi aynn dediğiniz gibi sıfır cok pahalıydı...bende başka modelinkini takmıştım hangi marka tam hatırlayamadım ama eskisini götür parçacılara sana verirler yada linkin çıktısını al resmi gösterselam beyler.arka frenin pompası bozulmuş kafasına göre takılıyor.:queen: :queen: balataları da yeni degiştirmiştim.fren pedalına abanmadan tutmuyor yada dokunur dokunmaz kitlemeye gidiyor.daha önce burada okumuştum başka bir markanın fren pompası ile uydugunu ama sayfayı bulamadım. orjinali 230 tl gibiymiş.bilgisi olan varsa yardımlarınızı beklerim.herkese kazasız belasız günler ..
sorunun bujiden oldugunu sanmam helede enjeksiyonlu modelse her şeyden olabilir marş basıyor almıyorsa benzin pompasından olabilir.enjeksiyonlarda problem olabilir veya motorla ilgili daha ciddi durum olabilir...veya belkide hiç okadar korkulacak bir şey değildir bujiyi söker takarsin çalışır...arkadaşın dediği gidi bujı sökmesi denemesi kolay2 buji en fazla 15 - 20 tl. Elinden iş geliyorsa sök grenajı, alet çantasındaki buji anahtarı ile 2 bujiyi değişmek toplam 1 dk sürmez.
selam arkadaşlar 15 günlük bir yıllık iznin üzerinden bir bakayım dedim ilk olarak bir şeyi sorayım eğer sizde yoksa direkt garantiden parça isteyeceğim motorun kontağını açtığınızda (enjeksiyonlular) motor testini yaparken benzin santrafişinden ggğğıııııınnnnnvv şeklinde bir ses mi geliyor yoksa yoksa yüksek cc motorlardaki gibi zzzzz sesi mi geliyor?
geçtiğimiz pazar günü hataydan arkadaşlar geldi ve birlikte kahraman maraşa bir gezi düzenledik dönüşte otobanın bedava olduğu kekini yiyerek otobana girdik ve çıkışta tabeladaki kaçış 79.75 tl yazısını görünce biraz andık arkadaşıneyse hgs çıkarttık da cezaya düşmeden hallettik
gt650r kullanan arkadaş ufak bir kaza geçirmişvirajda lastiği mucura kaptırmış elinde ve kolundaki çizikleri ve motoru görünce koruma ekipmanlarının önemini bir kez daha anlamış oldum aman dikkat edelim.
dün motorcu bir abimizle otururken hiç beklemediğimiz misafirler geldi tanışmaktan onur duydum türkiye motosiklet kulüpleri birliği yönetim kurulundan bir abimiz 60 yaşındaymış ama hiç göstermiyordu
son olarak da az önce haberini aldım kilisteki eve erhan erdil stickerları göndermiş teşekkür ediyorum buradaki grubun motorlarına yapıştırır gezeriz artık![]()
Mehaba kardeş Kilis'limisin acaba?Ben de Kilis'teyimde.
evet kilisliyim hocam 3 gün önce döndüm hataydayım şu an
bir de bilen var mı beyler 2013 modelde hangi ecu var. delphi mi daewoo mu sentec mi ? hangisi. delphi diye biliyorum ben ama yine de sorayım dedim. bobinler de ecu ya göre değişiyor çünkü.
Hadi yaa tanışsaydık keşke. Motorlamı gelmiştin?Orda ne iş yapıyorsun?
bende gaziantepdenim : ))
arkadaşlar hyosung sourceden sipariş verdiginize kaç günde elinize ulaşıyor ? bazı parçalar almayı düşünüyorumda varmıdır uyarmak istediginiz birşey yada şöyle şöyle yap daha iyi olur gibi ?
mesela bazı arkadaşlar tek parça degilde birden fazla parça almamı ve kargonun daha ucuza gelmesi gibi fikirler sundu. herkeze teşekkürler şimdiden.