Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

trıcolor beyaz jant yapsın artık bırı :) satılmasa yaptırcaktım ben.ıcımde kalmıstı :D
sıyahtan cok daha fazla yakısacaktır bence :))) :cat:

Ehehe :) Şöyle bembeyaz bir CBR olsada görsek :mrgreen:

sen iste :cherry:

dd1p1.jpg

dd1pf.jpg

dd1nq.jpg

dd1tk.jpg

beyaz jantı devamlı pırıl pırıl tutabilecek misin :)

benim gezdiğim yerle mi alakalı bilmiyorum, gri jantlar devamlı yağ kir falan oluyor. sık sık gazlı bezle parlatıyorum, sinir bozucu.

Motorumu temizlemeyi seviyorum :cherry: siyah jant elbetteki griden daha güzel durur ama motorda beyaz hakim olduğu için beyaz çok daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Beyaz janta kırmızı yada lacivert şeritleride çektinmiydi yemede yanında yat :D henüz hiç kimsede beyaz jant görmedim bir görsem hemen karar verip işe koyulacağım :)

Beyaz jant şöyle duruyor :)

Tabi ben biraz da yüklü değerlendirmeyi seven biri olarak bunu tercih ederim :mrgreen: Hatunu kel düşün, güzelse güzeldir zaten gibi bişey bu bendeki bakış açısı :mrgreen::queen:

Arka maşa, jantlar, çamurluk... falan da efsane olmuş :cherry: Yalnız orda gördüğüm şey orta sehpa mı halen çözemedim :)

Alet uzunca bi tura hazırım diyor :cherry:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-izmirde-herseyi-orjinal-tertemiz-siyah-cbr-250r-123425681/detay Bu motor hakkında bilgisi olan varmı veya sahibi buralardamı :)

Süper olmuş vallaha.Kiminki bu :) Önden resmi var mı ?

eskı sahıbı cok yakında,hatta suan bu mesajı yazıyo :p

ılk motorum kendısı :)
suan havacı bı astsubayda-foca'da.

dıger fotoları-detayları :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150495400123422.383930.651973421&type=3

Arkadaşlar merhaba ,

Kısa süre önce 250 r aldım ve direk konuya dalmak istiyorum . Motoru sıfır aldım ve depoyu fulledim , şuan 260 km de ve tek çizgi benzin kaldı depoda . 300 e gelmeden tekrar fullemeyi düşünüyorum . Şehiriçi kullanımı da göz önünde bulundurursak yakıt tüketimi normal midir ne düşünüyorsunuz merak ettim .

Bu arada garajımdan bir fotoğraf da göstereyim :)

143820130425_114331.jpg

5 mayıs pazar gunu,
sampıyonluk macına yetısecek sekılde, sabahtan cıkarak bı yerlere gıdelım dıyorum :)

*kakare gecmıs olsun kardesım.bana da aynısı olmustu.hıcbısey cıkmamıstı motorda.muhtemelen lastıge yaslıyınca tampondan esneme sesi gelmıstır.

Ne şampiyonluğu kardeşim,arada Fenerbahçeliler var :))
Bize ne sizin maçtan,gideriz akşam işimi kaçta biterse döneriz işte :p

@avcagatay - evet hgs yi hemen alıyorsun..ruhsatla ve kimlikle gitmen yeterli..bir de 45 tl..ilk yüklemede minimum tutar ve kart ücreti tahsil ediliyor..başka forumlardan da okumuştum,motosiklet için kart daha iyi oluyor.
Motosikletten inince kartı yanına alabiliyorsun..
2 kez geçtim şimdiye kadar,camın iç tarafına yapıltırdım plastik kartlığı,kartı içine yerleştiriyorum binince..
Şimdiye kadar sorun yaşamadım..

Arkadaşlar merhaba ,

Kısa süre önce 250 r aldım ve direk konuya dalmak istiyorum . Motoru sıfır aldım ve depoyu fulledim , şuan 260 km de ve tek çizgi benzin kaldı depoda . 300 e gelmeden tekrar fullemeyi düşünüyorum . Şehiriçi kullanımı da göz önünde bulundurursak yakıt tüketimi normal midir ne düşünüyorsunuz merak ettim .

Bu arada garajımdan bir fotoğraf da göstereyim :)

http://img439.yukle.tc/images/143820130425_114331.jpg

hayırlı olsun, 2013 modelmi hangi bayiden hangi tarihte aldığınızı söyler misiniz? benim bayi türkiyede henüz 2013 satan yok diyo ben iki aydır bekliyorum. sizinki yoksa 2012 model 2013 renk mi?

hayırlı olsun, 2013 modelmi hangi bayiden hangi tarihte aldığınızı söyler misiniz? benim bayi türkiyede henüz 2013 satan yok diyo ben iki aydır bekliyorum. sizinki yoksa 2012 model 2013 renk mi?

Arkadaşım bende Ankarada 2013 cbr 250r yi bekleyenlerdenim.bi ara motorlar gümrükte demişlerdi sonra sorun falan cıktı anlamadım neler oluyor?beklemedeyiz

Arkadaşım bende Ankarada 2013 cbr 250r yi bekleyenlerdenim.bi ara motorlar gümrükte demişlerdi sonra sorun falan cıktı anlamadım neler oluyor?beklemedeyiz

bayideki arkadaşa sormuştum sağolsun oda ilgileniyor.bölge md.le görüştüğünü pzt veya salı cbr250 lerin fabrika stoklarında olacağını ve çrş yada prş bayiye ulaşacağını söyledi. az kaldı ama sabır taşı çatlamak üzere galiba :) benim bayiye ulaşınca burdan bilgi veririm yine ilgilenenlere.

bayideki arkadaşa sormuştum sağolsun oda ilgileniyor.bölge md.le görüştüğünü pzt veya salı cbr250 lerin fabrika stoklarında olacağını ve çrş yada prş bayiye ulaşacağını söyledi. az kaldı ama sabır taşı çatlamak üzere galiba :) benim bayiye ulaşınca burdan bilgi veririm yine ilgilenenlere.

siz nerden hangi bayiden alcaksınız acaba? önümüzdeki hafta crsmba ve perembeden mı bahsediyosun geliş tarihini?vallahi çatlıycam artık 1 nisanda kapora verdim hala bekliyom ha geldi ha gelcek diye:salut:

Arkadaşlar her gün bostancı darbaz halının önünde beyaz cbr görüyorum sahibi burdamıdır acaba?

Ne şampiyonluğu kardeşim,arada Fenerbahçeliler var :))
Bize ne sizin maçtan,gideriz akşam işimi kaçta biterse döneriz işte :p

ıyı gelıyorsun yanı :):)

barıs
ozberk (mt03 dost :))
avcagatay
rumme-engın
can (motosev-buyuk ıhtımal)

ıstanbul uyuma :) ızmırde bulusunca bızde bulusak dıyenlerı hatırlıyorum topıcten :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar