Mondial MG 125 Deluxe mu? Kanuni Breton S 125 mi?

Hangisi?

• Mondial MG 125 deluxe

Oy: 1 100.0%
  • Kanuni Breton S 125

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
kardeş 2side aynı sayılır öyle birbirinden üstün bi yanları yok titreşim 2sindede wardır ne kadar dersen baya wardır cg lerin çoğunda war yakıt dersen 2.5 lt ile 100 km fln gider kullanıma bağlı

kardeş 2side aynı sayılır öyle birbirinden üstün bi yanları yok titreşim 2sindede wardır ne kadar dersen baya wardır cg lerin çoğunda war yakıt dersen 2.5 lt ile 100 km fln gider kullanıma bağlı
Sağol kardeşim mondial kaç beygir internet sitesinde yazmıyordu Kanuni 11.33 hp di sanırsam

İki motor da 10 beygir ama ben olsam mondial alırdım, her sorunuza 2 iş gününde geri dönüş yapıyolar mondial merkezden. Çok ufak bi sorunuz olsa bile arayıp bilgi veriyolar.

bende öyle düşündüm geçen gün kapının önünde bi gençte görmüştüm bayağı hoşuma gitti forumlarını okudum araştırdım mondial daha cazip geldi hem fiyattan hemde servisten ama bazı kişiler servis ilgilenmiyor filen yazmış bayırda çıkarken bayılıyormuş çekişi azmış gibi yorumlar okuyunca tereddüt ettim konu açayım dedim + 15 tl ile 100 km götürüyorsa daha ne olsun ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

x
Breton s de titresim var arkdasimda var ordan biliyorum mh drift lerde guzel
Param olsa alırımda para yok işte mondial 2000 tl 1800 de var sıfır ama daha plaka ruhsat vs. işler var onlar nekedar tutar 300 ü geçmez herhalde.Ehliyet kursu ve belge toplam nekadar ediyor..

Şunu al diyemem ama kesinlikle Kanuni alma derim. Daha önce Kanuni Motocar 200'üm vardı parçaları aşırı pahalı ve servisleri çok ilgisiz.

Şunu al diyemem ama kesinlikle Kanuni alma derim. Daha önce Kanuni Motocar 200'üm vardı parçaları aşırı pahalı ve servisleri çok ilgisiz.
cevabın için teşekkürler mondial tercihimdir artık hem motosiklette ucuz.... Motorun + ları ve - lerini söylerseniz sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar