Honda Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu arada satıyroum shadowu arkad<aşlar...BELDE FITIK ÇIKTI... korseyle falan kullanayım dedim olmuyor...

arkadaşlar selam. Ben de shadow almak istiyorum. Bütçem 13500 tl. Motorunu satmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

arkadaşlar selam. Ben de shadow almak istiyorum. Bütçem 13500 tl. Motorunu satmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bakimli-ve-aksesuarli-shadow-122756998/detay

Temiz bir motosiklet kendisi forumdan arkadaşımızdır. Bakımlarını düzenli olarak yaptırıyor. İrtibata geç istersen forumdan olduğunu söylersen biraz daha indirim yapar belki. Hayırlı alış verişler.

valla ben kendisiyle mesaj vasıtasıyla görüştüm.. hiç indirim yapmadı.

:mrgreen: sanırım satmaya kıyamıyor kusuruma bakma.
@drakyuz Mehmet Bey sizin mesajı görememiştim. @alize05 M. Ali Bey siz isterseniz Mehmet bey ile görüşün kendisi zaten yazmış satacak olduğunu. Hayırlı alış verişler sizlere. Sevgiler.

Bu arada yeni alacakların fikir sahibi olması için tam performans kullanımdan sonra 248. kilometrede rezerve geçtim yani şehir içi kullanımdan da daha performanslı kullanmama rağmen 100km'de 4,8lt yakıt tüketimi oldu. Eğer sizler daha yüksek değerler görüyorsanız;
*Standart egsoz kullandığınızı varsayıyorum.
1. Hava filtrenizi temizleyin gerekiyorsa değiştirin.
2. Düzenli her sezon başında Sübap ayarlarını yaptırın.
3. Her vitesi optimal devrinde kullanın.
4. Süerkli aynı yerden benzin almaya özen gösterin
5. 97 ya da 95 oktan arasında sürekli değişiklik yapmayın yanma değerleri farklı olduğu için patlama zamanlarıda farklıdır. 97 oktan sıkıştırma değerleri daha yüksek olan motorlarda daha iyi performans verir. Ama 95 oktan kullanın hem kurşunu azdır hemde daha ucuzdur.

son depoda full şehir içi max. 230 krş civarı..ilk depo genelde jikle çekiliydi...sanırım ondan fazla gösterdi...akü yeniledikten sonra motor stabilleşti...

Merhabalar,
Motorumun bakım zamanı geldi. Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz,güvenilir bir servis var mıdır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar, yolcu ve sürücü için uzun yol ayaklığı arıyorum uygun fiyata. Nerede bulabileceğim konusunda fikri olan var mı acaba?

Çok teşekkürler

Arkadaşlar, yolcu ve sürücü için uzun yol ayaklığı arıyorum uygun fiyata. Nerede bulabileceğim konusunda fikri olan var mı acaba?

Çok teşekkürler
Yolcu ve sürücü ayaklığı dediğiniz şu geniş olanları "floorboards" sanırım. :pale: uygun fiyata bulmak çok zor ama bazı çinli motosikletlerin var onları uyduruyorlar bi deneyiz isterseniz.

valla ben kendisiyle mesaj vasıtasıyla görüştüm.. hiç indirim yapmadı.

Hocam ben indirim yapıyorum yapmasına da sen öyle bir fiyatla pazarlığa giriyorsun ki sen olsan satar mıydın? :) ilandaki fiyatta pazarlık payı bellidir zaten, bu kadar fiyat kırmak çok mantıklı gelmiyor :silent:

Hocam ben indirim yapıyorum yapmasına da sen öyle bir fiyatla pazarlığa giriyorsun ki sen olsan satar mıydın? :) ilandaki fiyatta pazarlık payı bellidir zaten, bu kadar fiyat kırmak çok mantıklı gelmiyor :silent:

Satma zaten ne güzel geziyoz bu arada akşam dönüşte benim hatunun bindiği otobüsün yanından geçmişiz ya :mrgreen:

Arkadaşlar bir şeyi fark ettim servisler bizi kazıklıyor yağ değişimi için 6bin km diyorlar ama aslında 12bin km olması lazım. Şimdi "orijinal servis bakım çizelgesi" olan var mıdır? Bana resim yada link vermeyin elimde onlarca var zaten. Servisinden ısrarla istememe rağmen vermiyorlar parayla bile vermiyorlar. Kıllanmıştım zaten duruma, bazen soruyordum ustaya 12bin yazıyor diyorum türlü hikayeler anlatıyorlardı.
Daha 1buçuk ay oldu 18bin bakımını yaptıralı ve şu anda 22bindeyim yağı daha koyduğum gibi duruyor hava filtresi tertemiz. Yeni alacaklar için servis kağıdının resmi aşağıdadır.
*** Ustalar diyordu "gördüğüm en temiz shadow" tabiki temiz olacak bişeyi eskitebiliyormuydukki her 6binde değişince :farao:

aero_maint_sched.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------

O banada oluyor aga, mesela bizim serviste bu sabah Faruk abinin yanından geçti :mrgreen:

Faruk abi neysede ya artçım olsaydı? Ne yapcaktım :p

Dün akşam (06.05.2013) mesai çıkışı Osman ağabeyi ziyarete gittim.
Sağ olsun tüm samimiyeti ve içtenliği ile beni misafir etti. Giderken sevgili Gürol'a da haber verdik. Kırmadı geldi.
İstanbul'un cennet köşesi Büyük Çekmece sahilinde keyif yaptık. Sonra gecenin ilerleyen saatine aldırmadan Osman Ağabeyin saklı atölyesine geçtik. Bir motorcu için imrenilecek kadar güzel ve dolu, düzenli intizamlı harika bir atölyesi var. Kısaca aklınıza ne gelirse mevcut. Motorun her ihtiyacı orada saklı. Tabi boş durmadık, bişeyler yaptık.. İşte resimler :

Önce karnımızı doyurduk :)

anNw.jpg

WFQ1.jpg

Görol'un katılmasıyla ekip tamamlandı..

brL.jpg

mqMjZ.jpg

xNogE.jpg

WEPxy.jpg

an4Jc.jpg

oi8l4.jpg

5bkXe.jpg

Sahil keyfinden sonra geçtik Osman Babanın muhteşem atölyesine. Gürol'un benim motor için yaptığı krom parçaları yerlerine takmamız lazımdı. Motorcunun beraber çalışması ancak bu kadar keyifli olur. Onlar sarıldı yaptılar bende ucundan kenarından tuttum :) Biraz da fotoğraf çektim...

Plcts.jpg

93Zn7.jpg

5t2uk.jpg

za0lq.jpg

0ncv.jpg

Qb69j.jpg

kHhu.jpg

6IWdn.jpg

Sx8af.jpg

Nq56.jpg

uedrE.jpg

3FQhV.jpg

vFwod.jpg

9gapY.jpg

cxny2.jpg

Hem güzel vakit geçirdik hemde Osman baba ile Gürol iyi çalıştı. Haklarını teslim etmek lazım. Ama bu işten en karlı ben çıktım sanırım. Her ikisine de teşekkürler...

Dün akşam (06.05.2013) mesai çıkışı Osman ağabeyi ziyarete gittim.
Sağ olsun tüm samimiyeti ve içtenliği ile beni misafir etti. Giderken sevgili Gürol'a da haber verdik. Kırmadı geldi.
İstanbul'un cennet köşesi Büyük Çekmece sahilinde keyif yaptık. Sonra gecenin ilerleyen saatine aldırmadan Osman Ağabeyin saklı atölyesine geçtik. Bir motorcu için imrenilecek kadar güzel ve dolu, düzenli intizamlı harika bir atölyesi var. Kısaca aklınıza ne gelirse mevcut. Motorun her ihtiyacı orada saklı. Tabi boş durmadık, bişeyler yaptık.. İşte resimler :
Hem güzel vakit geçirdik hemde Osman baba ile Gürol iyi çalıştı. Haklarını teslim etmek lazım. Ama bu işten en karlı ben çıktım sanırım. Her ikisine de teşekkürler...

Yaw sizlerden Sons Of Anarchy değilde "Fathers Of Anarchy" olur :queen: Bu arada sizleride böyle gezerken görünce sevindim. Gürol abiye, Osman abiye ve sana İlker abiye selamlar. :cat:

Arkadaşlar 19 Mayısta MT nin düzenlediği İzmit Yuvacık turuna katılacak olan var mı?

Komutan ben neler kaçırmışım meğer.
Hazırlamakta olduğum yan çantalar aşkına epeyidir gecelerim atölyede geçiyordu. Bence kafamda tasarladığımı eksiksiz olarak sanata çevirdiğim için bu işi bayağı keyif alarak ve sabrederek tamamlayıp nihayet mutlu sona geldim.

Neticeyi Shadow sitesinde görebilirsiniz.
https://www.facebook.com/groups/5303832426/

Gelelim o akşamki şenliklere; İtifatın ve kibarlığın için teşekkürler. Dost gönülden karşılanır.
İLKER Komutan ilk gelme denemen başarısızlıkla sonuçlandı isede ikincide hedefi tutturdun:) Artık teklif yok. Geliyorum demen yeterli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

Yaw sizlerden Sons Of Anarchy değilde "Fathers Of Anarchy" olur :queen: Bu arada sizleride böyle gezerken görünce sevindim. Gürol abiye, Osman abiye ve sana İlker abiye selamlar. :cat:

OZAN kardeş hoşgörün ve iyi dileklerine teşekkürler. Temenni ederim ki bir gün bu mutlu beraberlikte seni de aramızda görelim.

sevgili dostlar, bir sikintim var. sizlerle paylasmak istedim. 2004 model bir shadow aldim. eski sahibi uzerine cobra diye tabir edilen egzostlardan takmis. ancak ben gurultuyu seven bir insan degilim. aslinda ses hos ama ben daha sakin birsey istiyorum. ikinci el temiz orijinal egzost nereden bulabilirim ve elimdekini nasil satabilirim. veya bu egzosta ilave susturucu takabilir miyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar