Plaka Değişimi Hk.

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce 2. el motosiklet aldım noterde plakayı değiştirmek için ekstra ücret ödedim ama daha trafik müdürlüğüne gitmedim şimdi değiştirmek istemiyorum vazgeçtim değiştirmekten notere verdiğim parayı geri alabilirmiyim?

hocam süpersin valla:)

o plakayı mecburi olarak değitireceksin sanırım..çünkü plaka değişikliği istediğin için ruhsat işlerini kendin halletmen gerecek, sistemde de plaka değişikliği göründüğü için mecbur değiştirmek zorunda kalabilirsin, ama bundan sonra plaka baskı ücreti (15 tl sanırım) dışında ödeme yok...

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce 2. el motosiklet aldım noterde plakayı değiştirmek için ekstra ücret ödedim ama daha trafik müdürlüğüne gitmedim şimdi değiştirmek istemiyorum vazgeçtim değiştirmekten notere verdiğim parayı geri alabilirmiyim?

ne kadar ekstra ödediniz bende ist plaka bir motor alıcamda plakasını değiştirmek istiyorum

Ödediğiniz parayı geri alamazsınız ama 30 günlük süreyi getirirseniz plakayı degistiremezsiniz

185 tl ödüyorsunuz notere sonrada palak için 11-17 arası bir rakam şöförler cemiyetine ödeyip yeni plakayı bastırıp alıyorsunuz eskisi gibi o plakayı emnıyete onaylatmaya vs gerek yok ben geçen hafta aldım öyle yaptım ancak 1 ay içerisinde almazsanız eskı plakalı olarak çıkar

peki plakayı değiştirmeyip satışı aldıktan filan sonra atıyorum 3-4 ay sonra değiştirmek istedim öle bi olay warmı ?

peki plakayı değiştirmeyip satışı aldıktan filan sonra atıyorum 3-4 ay sonra değiştirmek istedim öle bi olay warmı ?

olmaz, o zaman bir günlüğüne motoru birisine satıp tekrar alman gerekli, başka bir ilin plakasından geçiş yapacaksan satımı yapacağın kişi o ilde ikamet ediyo olması lazım...sistemde herkesin ikamet adresi görünüyor...

olmaz, o zaman bir günlüğüne motoru birisine satıp tekrar alman gerekli, başka bir ilin plakasından geçiş yapacaksan satımı yapacağın kişi o ilde ikamet ediyo olması lazım...sistemde herkesin ikamet adresi görünüyor...

hmm anladım şimdi ben izmirde oturuyorum 45 plaka bi motosiklet alıcam plakayı değiştirmesem olurmu yoksa değiştirmemmi lazım

hmm anladım şimdi ben izmirde oturuyorum 45 plaka bi motosiklet alıcam plakayı değiştirmesem olurmu yoksa değiştirmemmi lazım

keyfine bağlı, satışta sana soracak noter değiştirmek istiyo musun diye...yok dersen 80, hee dersen 170 ödersin, değiştirmezsen de paşa paşa binersin bişey olmaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar