Bir arkadaşımda daelim var 2 kişi çok rahat 170 falan yapıyor tek başına 185 görmüş en son kalkışı gayet tatmin edici parça olarak kalite bilemicem ama ön taraf ibre tarafı berbat :/ bitane ufacık bişeyler koymuşlar bomboş çok ilginç bi ön ibre tarafı var
Emsallerinden 2 3 bin lira ucuz olunca oluyor öyle şeyler malzemeden çalmalar o boşlukları kapatmamalar ucuz bir gösterge falanbirde o motor sanmıyorum 185 görsün gps de 150 155 görüyorsa öpsün başına koysun fazlası hayal.
Youtube da Daelim Rodwing var bir adet, belki görmüşsünüzdür. Tek kişi 170 km hıza ulaşabiliyor. Ama 185 km banada abartı geldi ...
Benim demek istediğimde ortalama o hesaba geliyor makina görüyor ancak motorun kadrana ulaşan hızının teker ve rüzgar sürtünmesiyle ortalama 10 kilometre hız kaybettiği aşikar gpslerde rahatlıkla belli oluyor onun için 150-155 gibi bir hız belirttim ki zaten 250 sınıfı bir motor için çok güzel hızlar bunlar fazlası çok tehlikeli.
kaç basar kafasından bir çıkın arkadaşım o motor 170 yaparsa çok sağlıksız olur oynamadık yeri kalmaz şans ya silindir sana yumruk atmadan bi kaç metre gidersin motorun limitlerini bilin. Bravo 250cc makineyi 212 yaparak ömrünü çok güzel kısaltmış makinenin. Sonra bu çin değil kore diye bastığın zorladığın makine arıza verirse anaaa çin değildi bu koreydi ya la niye bozuldu ki şimdi dersin. O kadar mühendis cbr yzf gibi makinelere limitor atıyorsa bi bildikleri var.ben daelim alacağım bence güzel ve o paraya o yani![]()
hız işine gelince bi satıcı ben 170 gördüm dedi bana samimi bir insandı sesi öyle geliyordu telefonda tabi kesin bişey söylemek olmaz
Fakat dediler honda cbr 125 155 gören var diye konu açtım face.... grubunda 130 geçemez diyen kullanıcıları oldu tak birisi video attı 140 tak başkası attı 155140 atan bizzat arkadaşım abimdi yani bence kullanıcıdan kullanıcıya fark ediyor benim sürücü kursundan hocam ise benelliyle 212 km hıza çıkıp fotoğraf çekmiş
kursun motoruyla
benelli 250 siz anlayın gerisini sorsan benelli 180 yapamaz ama
![]()
ben daelim alacağım bence güzel ve o paraya o yani![]()
hız işine gelince bi satıcı ben 170 gördüm dedi bana samimi bir insandı sesi öyle geliyordu telefonda tabi kesin bişey söylemek olmaz
Fakat dediler honda cbr 125 155 gören var diye konu açtım face.... grubunda 130 geçemez diyen kullanıcıları oldu tak birisi video attı 140 tak başkası attı 155140 atan bizzat arkadaşım abimdi yani bence kullanıcıdan kullanıcıya fark ediyor benim sürücü kursundan hocam ise benelliyle 212 km hıza çıkıp fotoğraf çekmiş
kursun motoruyla
benelli 250 siz anlayın gerisini sorsan benelli 180 yapamaz ama
![]()