Er5 210 km hızı görmüştür.Benim motor 185'i gördü.Açıkçası bizim motorların son sağlıklı kısa süreli seyir hızları 160 km'dir.Ortalama seyir hızları olarak 130 140 km'yi aşmazsanız;uzun süre sorunsuz kullanılacak motorlardır.Resim bekliyorum ben gs 500 sayfasına resim ekledim.arkadaşta er5 vardı tiger egzoz vardı kn hava filtresi takmış iridyum buji filan 210 ları görmüş ama ne kadar doğru bilinmez
gs500 ü olanlar ne kadar yapıyor acaba
Biraz daha resim koysana coşkun...ben adapazarına gidip aldım,dönüşte de geze geze geldim...sadece bursaya takılma yakın illere de bakabilirsin
babaci kardeşm senn motor kaç model? bide kam km de? bide satmaya niyetn war mıresmlerdn çok beğenm
öylemi sahibinden ni takip ediyorm ama senn makineyi fark etmedm hiç sana zahmet hala duruyosa link atsana bi incelym![]()
babaçi üstadım makinen temz görünüyo belli güzel bakmşsın makineye yanlız biliyosun d.bakırdan oraya gelip almak istiyorm orda yazdığın fiyat biraz yüksek ( benm büçeme göre) yol masrafım olacaktr daha önce bi sohbetmz olmuştu senle burda bi er5'e verdiğim fiyat sana uyarsa gelip misafirn olur makinayıda alırm yanlş anlama ama beni kurtaran fiyat bu![]()
Ölü rakama ulaştığında haber ver..herkez fikrinde hürdür...benim düşüncemde önümüzde sezon açık,satmaz binebilirimde,sezon sonu daha ölü rakama bile verebilirim,hiç olmazsa yazın tadını çıkarırım.
Ölü rakama ulaştığında haber ver..
Ben alayım :queen:
coşkun üstad sahibinden kaldırmışn ilanı bu gün baktm göremedm ?
Er5 gibisini görmedim ben...nostalji yaşamak istiyon galiba![]()