internette hepsiburada com da 50 60 liraya var ama takacak adam lazım o yüzden bursa dan bir yerden almak lazım 100-150 lira olabilir.Bütçe nedir
internette hepsiburada com da 50 60 liraya var ama takacak adam lazım o yüzden bursa dan bir yerden almak lazım 100-150 lira olabilir.Bütçe nedir
internette hepsiburada com da 50 60 liraya var ama takacak adam lazım o yüzden bursa dan bir yerden almak lazım 100-150 lira olabilir.
Hava muhalefetinden dolayı uzun süredir planlayıpta yapamadığımız gezimizi bu hafta inşallah yapacağız. İşte Düzergah.
Bursa Nilüfer Carrefour yanı, Koçtaş Yapımarket önü toplanma yerimiz. Toplanma saati 10:00 hareket 10:30. Güzergah listemiz. Orhaneli, Büyükorhan, Dursunbey , Kepsut, Balıkkesir kavşağından Susurluk, KemalPaşa, Suuçtu şelalesi ve eski Bursa yolundan güzel şehrimize dönüş. Katılımcılara sticker dağıtılacaktır.
Katılımcı Listesi.
1- Mehmet bey (doctor)
2- Mustafa (dönerci)
3- Erdem (servis desteği)
4- Coşkun (ybr li)
5- Search 16 (Coşkun)
6- Süleyman (kuaför)
7- Fırat
8- Ve 300cc ATV li Dayı
9- Ahmet (RKS)
Gelemeyen eğitimci, güvenlikçi arkadaşlar, Çok şey kaçırıcaksınız. Adınıza üzüldüm şimdiden. Küsmek fotolara bakıp ağlamak kafayı duvarlara vurmak yok haaaa. :queen: aynı bunun gibir:
---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:29 ----------
Hamza geçmiş olsun. Bende Arh+ var. Senin için sordum fakat iş durumu müsait olmadı arkadaşların.
İnonu caddesinden adliye caddesine girince hemen solda motorsiklet magazasi var. Sym ve motoran servisi. Ben oraya taktirdim. Guzel is yapiyorlar. Cesitte var. Bir bak istersen. Memduhada soyledim orayi.internette hepsiburada com da 50 60 liraya var ama takacak adam lazım o yüzden bursa dan bir yerden almak lazım 100-150 lira olabilir.
Amiiiiin. Yatak dosek yatardayim bu gece. İse bilem gidemedim. Nasil bi griptir gitmedi , gidemedi. Hafta sonuna iyilesmem lazim. Yoksa cikamam bende.:bounce:Hay tekeriniz patlamasın,o günü kasırgaiar tufanlar kopmasın,sağanaklı yağmurlar altında kalmayın emi,ben önümüzdeki hafta müsaittiimki niye çok yoğun ,pek faal bir o kadar böyle sosyo-aktifim ya hu ben...:cyclopsan
İnonu caddesinden adliye caddesine girince hemen solda motorsiklet magazasi var. Sym ve motoran servisi. Ben oraya taktirdim. Guzel is yapiyorlar. Cesitte var. Bir bak istersen. Memduhada soyledim orayi.
İnonu caddesinden adliye caddesine girince hemen solda motorsiklet magazasi var. Sym ve motoran servisi. Ben oraya taktirdim. Guzel is yapiyorlar. Cesitte var. Bir bak istersen. Memduhada soyledim orayi.
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
Amiiiiin. Yatak dosek yatardayim bu gece. İse bilem gidemedim. Nasil bi griptir gitmedi , gidemedi. Hafta sonuna iyilesmem lazim. Yoksa cikamam bende.
apachede km saati bozulan oldu mu benim ki bozuldu grip olduğundan götüremedim de öyle yatıyor 1 metre gidip 100 metre sayıyor 1. viteste 160 km görüyor
apachede km saati bozulan oldu mu benim ki bozuldu grip olduğundan götüremedim de öyle yatıyor 1 metre gidip 100 metre sayıyor 1. viteste 160 km görüyor
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
Amiiiiin. Yatak dosek yatardayim bu gece. İse bilem gidemedim. Nasil bi griptir gitmedi , gidemedi. Hafta sonuna iyilesmem lazim. Yoksa cikamam bende.
abı onu araştırdım motorun garantıden cıkma ıhtımalı var dedıler tabı beymotoyu arayıp sormadım alarmdan vazgeçtım gps takıp cıhazına sardım bu aralar onun hakkında araştırma yapıyorum en azından dereye ucuruma falan ucarsam cesetım curumeden benı bulsunlar :cherry:
bu arada pazar gunukı gezınızde sıze ıyı eglenceler tekerınız duz bassın kısmet bıdahakı sefere.
yarın sabah eğitim vadısınde dreksyon sınavım var hayırlısıyla bunuda atlatayımda şu ehlıyet işi bıtsın artık .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
coşkun geçmiş olsun bende gecen hafta aynı durumdaydım hala tam ıyıleşemedım.
Arkadaşlar merhaba, bende Bursa'da yaşıyorum. Adım Mahmut , yaş 28. Crf250L motor aldım. Fakat motor tecrübem bir kaç defa kiraladığım scooter ve honda güvenli sürüş1den ibaret.. Biraz öğrenip , tecrübelenince gezilerde aranızdayım.
Birde vakti müsait olan olursa ,
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/115570-herkese-merhaba.html
bu konudan ekipman konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Dostum aramıza hoş geldin. enduro /cross kullanıcımız az olsada bi hayli aktifler . Gerçi ben 1-2 ay sahalara veda ettim ama ufak ufak alıştırmalar ve geziler düşünüyorsan bizim tayfa her fırsatta arazide. Faceden ekler isen beni faaliyetlerden daha çabuk haberin olabilir. Bu arada sürüş teknikleri ile alakalı bir e-book var elimde özelden yada faceden sana mail atabilirim.Gezilerde tanışmak üzerre![]()
o e-kitabı biliyorum ben![]()
aylardan sonra bu hafta sonu müsaitim inşallah gezi olacak mı?
tech 90 kot pantolon nasıldır kullanan var mı? (http://www.motosikletaksesuarlari.com/TECH-90-CiTY-KEVLAR-JEAN-TAsLANMIs-MAVi-MOTOR-PANTOLONU_853.html)