ben tesadüfen yolda gördüm alan arkadaş park ediyordu biraz incelememe izin verdi sağolsun çok hoşuma gitdi bu motoru görmeden önce ne yalan söyleyeyim hayallerimi mondial mcx süslüyordu ama onun siyah rengi çok cılız duruyordu kırmızı rengi güzel duruyordu ben siyah tutkunu birisi olduğumdan birde bunun lastikleri arka 130/70.17 ön 110/70.17 olması bambaşka durmasını sağlıyor yolda ybr yanında bisiklet gibi duruyor park etdiği yerde ybr 125 var insanın ona bakası bile gelmiyor
kağıthane sanayi mahallesindeki bayiyi aradım elimde siyah var dedi
durumumu ayarladıktan sonra almak için sabırsızlanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
titremeyi bilmem ama olmaz diye düsünüyorum cunki balansör war yani fotoğraflarda öyle görünüyor 120 130 meselesine gelicek olursa mondial driftle üzerine kapanınca bu gün düz yolda 120 gördüm gt 170 de gerçekten 15 hp ise 120 130 görür die düşünüyorum tabi almadan bilemeyiz
bence bunlardan bukadar hız beklememek gerekir yapmaz demiyorum ama gaza asılıyoruz bu hıza ulaşması icin yatıyoruz kalkıyoruz motordan çok biz çabalıyoruz:cherry: bana 110 yapsın yeter önemli olan torku iki kişi giderken dağ yollarında bayırın ortasında bayılmasın
çünki böyle biryerde vites küçültmek çok tehlikeli oluyor kafa kaldırıyor gecen yaz enaz 5 defa yanyatma yaşadım bunun torku iyi gibi geldi bana