TEM'de çalışmalar başlıyor

Havaların ısınmasıyla beraber yol çalışmaları da başladı. Ankara’dan İstanbul’a gitmek isteyenler 75 gün sürecek bir yol yapım çalışmasıyla karşılaşacaklar.
bj9274.jpg

TEM otoyolunun Adapazarı kavşağı ile İzmit Doğu çıkışı arasındaki kısım asfaltlama çalışmaları sebebiyle, 2 Mayıs'tan itibaren gece saatlerinde trafiğe kapatılacak. Gece yolculuğu yapacak sürücüler, D-100 karayolunu kullanacak.

Çok yoğun şekilde kullanılan yolda zamanla meydana gelen bozulmalar ve çökmelerin düzeltilmesi için Karayolları Genel Müdürlüğü yenileme çalışması yapacak. 15 Temmuz’a kadar sürmesi planlanan çalışmalarda önce Ankara'dan İstanbul yönüne giden Kuzey şerit düzeltilecek. Ardından, İstanbul'dan Ankara istikametindeki güney şeridinde çalışmalar yapılacak. Ancak tüm bu çalışmalar gece saatlerinde yürütülecek. Söz konusu güzergahtaki yol, 21.00 ile sabah 07.00 arasında trafiğe kapalı olacak.
(trt haber)

Gerekliydi. Berbat durumda o yollar uzun süredir. Ama 75 gün nedir arkadaş?

İstanbul yollarına havaalanlarındaki gibi asfalt döşeme ekipleri lazım, gerçi uçak pistleri beton ama adamlar 4-5 saatte yama yapıyolar piste hem de kaymak gibi oluyo ek yersiz.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
temde bile şerit içinde geziyor resmen yol ayıklıyordum bencede gerekliydi, genelde buluya kadar yani yoldan giderdim ama artık izmitten sonra gireceğiz demekki :)

Bu sıkışıklığı bırakında 4 treker kullananlar düşünsün.

Benzer çalışma D-100 ( E-5 ) te de vardı haftasonu Kocaeline gidip geldiğimde hiç etkilenmedim ama trafik 4 teker için çekilmezdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar