25 Mayıs 2013 Haydi Kamp'a Etkinliği

Her türlü hallederiz sezon geldi çok şükür Mehmetali :cat: ortadada olur bi çarşamba akşamı çıkıp gelebilirsinde gerçi ilçedeydin sen ama özlemişindir belki buraları :wiinkk:

Her türlü hallederiz sezon geldi çok şükür Mehmetali :cat: ortadada olur bi çarşamba akşamı çıkıp gelebilirsinde gerçi ilçedeydin sen ama özlemişindir belki buraları :wiinkk:

İnşallah abi sen yeterki müsait olduğun perşembeler bana haber et :) bende müsait olursam maddi manevi tabi :) neden olmasın

@R6 Batuhan konuyu sen açtın bak biz buradan kendi aramızda kamp çıkarmak üzereyiz haberin olsun :queen:

Beklerim her zaman :cat: hem bizim kaplıcalar parmağınada iyi gelir bakarsın (dikiş varsa şayet alındıktan sonra yarayı iyileştirir çabucak ) :cat:

dikiş var tabi ama andavallı hastane pansumancısı olmadığını iddia ediyor...
eczacı en son bugün teker teker gösterdi ipleri..kendinden eriyenlerden de değil...:pr:
hayırlısı..aslında bu hafta gelmem gerekliydi ama durumumdan dolayı gelemedim...

Rr6

evet arkadaşlar kısa bir süre için forumdan çıkmıştım:) şimdi ne karar verdik ? kim geliyor , kampı nerde yapıyoruz ?:)

o tarihte müsahit değilim ama haziran sonunda izne çıkıyorum ve 3 günlük bir saroz kampı düşünüyorum.

Rr6

Güncel arkadaşlar güncel :rendeer: canım çıktı şu konuyu güncel yapmaktan ya :queen:

Fat280 teskeresini almış oluyor o tarihde nereleri gezsek diye plan yapıyoruz belki oda gelebilir :wiinkk:

Rr6

Arkadaşlar anlaşılan Kamp' a Kimse yanaşmıyo .. ozaman Günü birlik bir gezi yapalım Tekirdağ Tarafına Falan gidip mangal etkinliği yapabiliriz.. yeni bir topic açmadım kirlilik olmasın diye burdan devam edelim:cat:

Her hafta c.tesi akşamı Sakarya Poyrazlar Gölünde bahsedilen kamp ve ateşi etkinliği SMSK tarafından yapılıyor. Kamplı, çadırlı kalmalı imkanı da var.

Sakarya İstanbul'a, İzmit, Bursa, Yalova'ya, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük'e, ... yakın ve merkezi bir konuda. Tek kişi bile gidilecek olsa, orada muhakkak motorcu bulunacak, yalnızlık çekilmeyecektir.

Sapanca, İznik gölü civarları da hem merkezi hem cazip konumdadır, ancak katılım için organizasyon gerektirir.

Gelen cevaplara bakılırsa bu başlıktan bir etkinlik çıkması zor. Katılımın olmaması, ibreyi Poyralar'a çevirenlere her cumartesi akşamı seçenek sunar. Yağmur dışında tabi.

Vayy işte bunu duyduğumuz iyi oldu hocam :cat: biraz daha açıklayabilirmisiniz mevki tam olarak nerededir giriş ücretlimidir v.s

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gunubirlik olursa katilabilirim.

Vayy işte bunu duyduğumuz iyi oldu hocam :cat: biraz daha açıklayabilirmisiniz mevki tam olarak nerededir giriş ücretlimidir v.s

Girişte sembolik bir ücret alınıyor galiba, sen de hava karardığında girersin.

Mevki için int. kullanmayı deneyebilir, aklına gelecek başka sorulara da cevap bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar