25 Mayıs 2013 Haydi Kamp'a Etkinliği

Rr6

Evet Arkadaşlar, Bazılarımız Festivallere Gidemiyoruz ve fotoğraflarına bakıp sonradan iç çekiyoruz.. neden bizde kendi festivalimizi kendimiz yapmıyoruzki ? sohbet muhabbet eğlence, teneke tavuk mangal hamak ve birbirinden güzel birkaç gün ..

yer olarak İstanbul'u düşünüyorum daha merkezi olduğu için.. ama tekliflere açığız ortak bir yerde belirlenebilir,

tarih konusuna gelincede bir ay sonrasını 25,26 mayıs tarihini daha uygun buldum hava şartlarından dolayı en azından kendimizi daha garantiye alalım.

şimdi gelmek isteyenler kimler ? isimlerini, irtibat numaralarını ve nicklerini yazabilirlermi iletişim açısından ? şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum:rendeer:

Rr6

Güncel:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Arkadaşlar Katılım bekliyorum lütfen.. o tarihe kadar motorumu da almış olucam beraber güzel bir etkinlik yapalım..

Rr6

Evet arkadaşlar yokmu katılmak isteyen ?

F54

batuhan vatandaş istanbuldan stresten kurtulmak istiyor sende ist kamp diyorsun bence yer seçimi yanlış

Rr6

batuhan vatandaş istanbuldan stresten kurtulmak istiyor sende ist kamp diyorsun bence yer seçimi yanlış

doğru söylüyorsunuz az öncede konu açtım çin malı bir motosiklet almayı düşünüyorum diye, hem onu göz önüne alarak hemde dediğim gibi hava şartlarını göz önüne alarak açtım bu konuyu.. tabiyki ortaklaşa bir karar alırız katılım olursa.. öneriniz için çok teşekkür ederim size:rendeer:

Koskocaaaaa İstanbuldan katılmak isteyen yok galiba yazık :santa: biz geçen sene İznik gölü kıyısında yapmıştık senin bu dediğine benzer bi organizasyon çok güzel oluyor :cat: tarih uyarsa şayet Liste başına beni yazabilirsin taaa Kötayadan gelebilirim :cat:

Rr6

Koskocaaaaa İstanbuldan katılmak isteyen yok galiba yazık :santa: biz geçen sene İznik gölü kıyısında yapmıştık senin bu dediğine benzer bi organizasyon çok güzel oluyor :cat: tarih uyarsa şayet Liste başına beni yazabilirsin taaa Kötayadan gelebilirim :cat:

tamam yazıyorum en başa:) tarihte zaten konuşulup anlaşılacak listenin en başındasın:cat:

Katılım Listesi..

1) Rr6 (Ben)
2) egelim 43

Daha Katılmak isteyen ????

Tarih uyarsadan kastım 25 mayısaydı yani 25 mayısa benim izin tarihim uyarsa demek istedim tarih iyi yani şimdilik tabi çoğunluğa göre ayarlanadabilir :wiinkk: birde yeri netleştirelim sanki İstanbul dışı olsa daha hoş olacak gibi :wiinkk:

Rr6

oda olur yalnız pek benim istanbul dışına seyehatim olmadığı için nerde kamp yapılır bilmiyorum bi yer öneriniz varsa ben varım:)

An itibariyle duruma bakılırsa ikimiz başbaşa yapcaz kampı herhalde :queen: baksana kimseden ses çıkmıyor :santa:

F54

ben bağırıyorum ama duyan yok sapanca da yapalım :queen:

25 Mayıs bana uyar katılmayıda çok isterim ama Sapanca çok uzak malesef

Önce Kütahyaya gel Mali bilmediğin yermi buralar seni bi misafir edeyim sonra Sapancaya doğru gaz açarız :cat:

Yada Kütahya Çamlıca :cat: çam havası :cat: mangal :cat: ve (enfes kokusu ) bunlara ilaveten kaplıca hamam havuz banyo keyfi :cherry:

her türlü uyarız yeterki vakkit ve nakkit denk olsun :wiinkk:

Önce Kütahyaya gel Mali bilmediğin yermi buralar seni bi misafir edeyim sonra Sapancaya doğru gaz açarız :cat:

Abi oraları çok iyi biliyorumda benim tatil perşembe günü çarşamba 5 de çıkıyorum perşembe tatil yapıyorum cuma 14.00 iş girişi çarşamba geldim diyelim akşam misafirin oldum perşembe çıktık kampımızı kurduk oh mis cumada sabahtan dönüş için yola çıksam ben 500 km yol abi saat 2 ye kadar nasıl dönücem :9

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar