- Konu Yazar
23 Nisan tatili dolayısıyla motorun sağını solunu biraz topladım, arkadaş topla topla bitmiyor, sonunda çatlayacağım galiba. Dükkan açacak seviyeye geldik çok şükür
Neyse Ön lastiklerim adi Çin malı birşeylerdi görüntü şekil süper, tahminim en az on yıllık lastik. Ama hiç eskimiyor meret. Bugün yarın derken ancak değiştirebildim. İki lastik arasındaki farkları yazayım. Çin malı olan kuru havada bile hafif sert frende kızaklıyordu, kaç kere kızakladı hatırlamıyorum hatta birisinde polis memuruna çarpacaktım...
Şu anda kızaklama sıfır ama ıslak zeminde daha deneyemedim. İkinci olarak virajlarda hemen hemen motoru hiç yatıramıyordum, her an kayacak hissi oluşuyordu. IRC yol tutuşu çok çok iyi. Havaların hala serin olduğu düşünülürse, sıcak havada daha da iyi olacaktır. Üçüncü olarak gidon (didon?) titremesi aşırı vardı, en ufak çukuru bile hissediyordum. Şu anda titreşim ve sarsıntı yok denecek kadar az. Ama ön lastiği 30 psi ile şişirdim önceden 32 psi idi. Benim gördüğüm farklar bunlar. Sonuç olarak diyeceğim, kötü lastik değişimi için eskimesini beklerseniz çook beklersiniz IRC: :thumleft: