Motosiklete sugeçirmez saat ve termometre yapımı

Çinden sipariş ettiğim hem saat hem termometreyi bir zihni sinir projesiyle motosiklete monte ettim.

397974347_925.jpg

Biraz çirkin oldu ama insan kendi yapınca gözüne güzel görünüyor.

10%20(Small).jpg

Yorumlarınızı bekliyorum.

Detaylar için ;
http://www.gazlagit.com/motosiklete-sugecirmez-saat-ve-termometre-yapimi/

Giderken rüzgarın etkisiyle düşmesin? Yada memleketimin meraklı, bir o kadar da haşarı çocukları zarar vermesin? Yeri hoşuma gitti ama bunları düşününce göstergenin oralar daha iyimi olur diye düşünüyorum.

Motosikletin orjinalliğine dokunmadan ancak yani. Saat montun kol içinde kalıyor, bakmaya kalkarsanız da olmuyor, diğer eli de bırakıp kol yenini geri itip saate bakmak mı? He he.. :)
GAZLAGİT de güzel olmuşşş..

Bende devir göstergesi ile hız göstergesinin arasına çift taraflı bant ile saat yapıştırmıştım.
Çok durmadı tabi. Bir akşam baktım, yok. Uçmuş. Daha da takmadım.
Elinize sağlık, güzel olmuş.

Giderken rüzgarın etkisiyle düşmesin? Yada memleketimin meraklı, bir o kadar da haşarı çocukları zarar vermesin? Yeri hoşuma gitti ama bunları düşününce göstergenin oralar daha iyimi olur diye düşünüyorum.

Rüzgardan etkilenmiyor da, meraklı veya haşarılar için bir diyeceğim yok. Bugüne kadar aynamı söküp götürmediler, o da gitmez herhalde :)

Beğenmenize sevindim.

Saat fonsiyonu olarak çok iyi. Çok görünür bir yer bulmuşsunuz, ancak kafama takılan bir nokta oldu. Termal probu nereye bağladınız ? yani bu gösterge neyin sıcaklığını gösteriyor ?

Daha ucuz (5-10 TL), e haliyle gösterişten uzak ama park halindeyken veletlerin falan karıştırmayacakları bir saat :

33dwd1i.jpg

Saat fonsiyonu olarak çok iyi. Çok görünür bir yer bulmuşsunuz, ancak kafama takılan bir nokta oldu. Termal probu nereye bağladınız ? yani bu gösterge neyin sıcaklığını gösteriyor ?

Termal probu bağlantı demirine sarıp bıraktım. Aslında bir tane içinde (IN), bir tane de dışında (OUT) prob var. Her iki sıcaklığı da gösterdiği için çok önemsemedim. Ama kafa Karenajının içinde bir yerlere sabitlenebilir. Şu anda IN kapalı kutu içindeki sıcaklığı, OUT ise hareket halinde maruz kaldığım sıcaklığı gösteriyor diyebilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

sen sanat eseri yapmışsın (imkanlar dahilinde)

Katılıyorum

Rüzgardan etkilenmiyor da, meraklı veya haşarılar için bir diyeceğim yok. Bugüne kadar aynamı söküp götürmediler, o da gitmez herhalde :)

Beğenmenize sevindim.

motoranımın aynalarinı kirmislardi. hemde binanin 4. katinda muhafaza edilmesine ragmen. o yuzden soyledim. karsidan yedigimiz ruzgardan motoranimin on sinyalleri zarar gormustu. tecrube ile sabittir .)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

ayrica begenilmezde ne yapilir? emek var icinde, ayrica cok islevsel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar