Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hristiyanlık Ateizme yakın bişey, Vatikanın etkisi kalmadı, Yahudiler şeytanın çocukları, habil kabil, İngilterede krallık hiç bir moka yaramıyor Budizm din falan değil saçmalıktan ibaret, ateistler ve şeytana tapanlar dünyayı kana bulayanlardır vs vs..
Yazdıklarını görünce dehşete kapıldım ve cevap yazmadan duramadım.Yazdıklarında çok ciddi problem var arkadaşım.Bu açık bir şekilde nefret suçudur ve ayrıca yazdıklarının tamamı yanlış. Olaylara biraz daha sakin ve akılcı bakmanda fayda var bence.
Benim yazdıklarımda mı problem var yoksa sizin gözlerinizde mi problem var.Kör müsün kardeşim göremiyo musun?Adamlar canlı yayında dünyanın en eski şehirlerinden birini yerle bir etti.Masum sivil ayırt etmeden Bağdat'ı haftalarca bombaladılar.Hepinize de canlı yayında izlettiler.Hayatı felç ettiler , susuz aç bıraktılar.Ülkeyi komaya soktular ondan sonra ordularını gönderip fetihlerini kutladılar.Böyle kalleşçe savaş olabilir mi?Ama yine de onlar haklılar demi?Bu kadar gözünüz kararmış , göremez olmuşsunuz.Onların yaptıkları suç değil de bizim bu yaptıklarından nefret etmemiz suç.Hey Allah'ım ya ne dangalak bi memlekette yaşıyoruz.Dangalaklık ya bende ya da sizde.Benim artık aklım almıyo.Niye bu kitapsızların bu kadar savunuculuğunu yaparsınız anlamak mümkün değil.Adamların dini yok diyoruz anlamıyosunuz.Onların dinden anladıkları haftada bir kiliseye gidip papazların bi tarafından uydurduğu vaazları dinlemek , şarkı söylemek.Onu da yapan kalmadı artık.İyice uzaklaştılar.Dinin onların hayatlarında hiçbir yeri yok.Kitapları uydurma.Senede bi kere paskalya bayramında akıllarına geliyo din.Onda da maksat eğlence olsun.Saçmalık.