- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar forumda yeni değilim ama ilk kez bir konu açıyorum üye olduğumdan bu yana birçok konuyu ve cevapları okudum. Neyse konuya gireyim birkaç aydır bir motor almayı kafaya koymuştum. Ehliyet meselesini de hallettikten sonra sıra geldi kendime uygun motosiklet seçmeye. Motosiklet kullanımı hakkında çok fazla tecrübem yok yani teknik olarak bilgim var ama pratikte daha az neyse lafı uzatmayayım uzun zamandır Honda PCX almayı planlıyordum ancak birkaç arkadaşım Cruiser yada Chopperlara yönelmemi önerdi (SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ AÇISINDAN) :silent:
Konu üzerine birkaç sorum olacak cevaplayan eller dert görmesin.
SORULAR
1)Çok kararsızım yeni başlayacağım scooter mı almalıyım Chopper mı öncelikli sorum bu.
2)Scooter yağmurlu havada yada ıslak zeminde kızaklar mı? (Böyle bir bilgi aldım ne derece doğru?)
3)İkinci sorudaki gibi bir durumda vitesli motorun avantajı ne kadar iyi?
4)Daha önce kısa süreli de olsa CBF150 VE KUBA150 kullandım Chopperların kullanımı bu motorlara kıyasla nasıl? (kolay - zor)
5)Birde TVS 150 var bu nasıldır yeni başlayana önerilir mi?
6)Chopper önerecekseniz MCT 250 - TİGER 250 - regal raptor 250 bu modeller nasıldır? Kullanımı zor mu?
7)Kafam çorba oldu pcx e mi dönsem ne yapsam?:sunny:
İSTEDİĞİNİZ SORUDAN BAŞLAYABİLİRSİNİZ. BAŞARILAR.. (HER SORU 14,2 PUAN) :queen:
MCT 250
TİGER S 250
regal raptor 250
TVS APACHİ 150
HONDA PCX
CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Konu üzerine birkaç sorum olacak cevaplayan eller dert görmesin.
SORULAR
1)Çok kararsızım yeni başlayacağım scooter mı almalıyım Chopper mı öncelikli sorum bu.
2)Scooter yağmurlu havada yada ıslak zeminde kızaklar mı? (Böyle bir bilgi aldım ne derece doğru?)
3)İkinci sorudaki gibi bir durumda vitesli motorun avantajı ne kadar iyi?
4)Daha önce kısa süreli de olsa CBF150 VE KUBA150 kullandım Chopperların kullanımı bu motorlara kıyasla nasıl? (kolay - zor)
5)Birde TVS 150 var bu nasıldır yeni başlayana önerilir mi?
6)Chopper önerecekseniz MCT 250 - TİGER 250 - regal raptor 250 bu modeller nasıldır? Kullanımı zor mu?
7)Kafam çorba oldu pcx e mi dönsem ne yapsam?:sunny:
İSTEDİĞİNİZ SORUDAN BAŞLAYABİLİRSİNİZ. BAŞARILAR.. (HER SORU 14,2 PUAN) :queen:
MCT 250
TİGER S 250
regal raptor 250
TVS APACHİ 150
HONDA PCX
CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..