Başlangıç motoru olarak bende yzf 125 düşünüyorum fakat boyum 175 cm ve Kayseri'de yaşadığım için burda deneme şansım yok maalesef. Boy çok sorun olur mu, benim boyumda bu modeli kullanan var mıdır acaba? Eğer çok sorun olur diyorsanız cbr 250 ye ısınmaya çalışayım bari
valla dostum ilk forum açtığımda üyeliğimi nickimden de anlarsın cbr250 almak istiyodum aylarca cbr okudum araştırdım ama sürekli gönlümde de bu var hep aklımda cbr kalbimde yzf
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:39 ----------
kışın arkadaşlar foruma uğruyorlar fakat sezon açılınca buralar meralık bağlık oluyor biraz canlandıralmı burayı arkadaşlar video foto...
hell çok büyük utanç içindeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------
hell kardeşim nasılsın istanbulda her hafta sonu gezi düzenliyoruz grup kurduk 20 25 kişilik grupla geziyoruz mangal sohbet çok iyi ortam var.grubuda bu siteden yaptık.aramızda hiç yzf r125 i olan yok sen ve diğer yzf r 125 kullanıcılarını aramızda görmek isteriz.
cadde34.net diyede bir site kurdu arkadaşlar ordan etkinlikleri haberleri alıyoruz. site daha yapım aşamasında oyüzden faal durumda
üzerime alınıyorum ve bende aranızda olmak isterim