Burdaki insanlara ciddi ciddi çok özeniyorum. İnş benimde olur birtane. Kaldı 2500 lira. 5 bine eli yüzü düzgün birşey bulurmuyum oda şüpheli ya... iyi forumlar![]()
sabah hava kotu diyip ekenlere sarayburnu sahilden selamlarr
İnş sanada kısmet olur kardeşim, bende çok bekledim motorumu alana kadar. Cidden burdakileri okudukça insan hevesleniyor. Lakin ne oldu ? Büyük motor sürdük 3-5 kere şimdi motora binesim gelmiyor![]()
5bine R modelini bulman zor ama 5,5 6 ya falan çok temiz naked bulabilirsin bence. Hyosung alıcaksan temiz al yoksa çok başını ağırtır.
@sekohtc
Makine nefis duruyor, ilk defa bir repsol bu kadar hoşuma gitti. Boyasını falan çok kafaya takmayın, makinesi sağlamsa hertürlü alınır yanlız lastikler bitikse fiyattan düşmek lazım.Buarada bizdeki movistarda satılık bu arada bilgin olsun![]()
sabah hava kotu diyip ekenlere sarayburnu sahilden selamlarr
halil sen kurtul bu hyodanciddiyim. hos zaten satiliga cikardin yanlis bilmiyorsam. 600 cc alirsan da 1000 liklerden uzak dur derim :-D 3 ay sonra onu da satarsin alimallah :-D
Geçen bir er6 ile baya pazarlık ettikte kafama yatmadı bende almadım. 2008 24 binde absli 14 istedi açıkcası o paraya fazer almak daha mantıklı. Bu ara sınav dönemi birazda işlerim yoğunlaştı motor bakamıyorum pek. Zaten 600rr movistar var devamlı elimin altında kullandığım ama güzel bir fırsat yakalarsam alıcam bir 600lük1000 likten uzak dur diyosun ama o trende kaçtı, gsxr1000 ve z1000 den sonra 600lükler cidden bir yerden sonra kesmiyor
![]()
diyene bak haftada bir motora biniyor:-D
ama iyi biniyoryavrum prensip gereği 150km altına kontak açmıyorum. lastiğim anca ısınıyo:bounce:
valla sen de haklisin halil yasadigin yer buyuk cc icin cennet... ben kararimj verdim donmek yok 0veya 0 a yakin r6 alabilene dek (maddiyat acisindan) gtr a devam.
motorcunun dibisin reis espri yaptim biliyorsunama iyi biniyoryavrum prensip gereği 150km altına kontak açmıyorum. lastiğim anca ısınıyo:bounce:
motorcunun dibisin reis espri yaptim biliyorsun![]()
aynen hacı bende, konuştuk zaten. aklımda 3 motor adayı var, yarın elime 30bin lira geçsin yarın alırım birini
2013 r6
2013 600rr
2013 z1000
2010-11 ducati 1198s
4'ünden birisi =)