tamam usta anladıkta ben sadece sizlerden bilgi almak için konular açtım bunda kötü bişey yapmadım ki küfür edici sözlerde söylemedim yani bu yaz ehliyeti alıcam allah kısmet ederse sen durduk yere niye bana sert çıkıyorsun ben onu anlamadım yeni motor alıcam tercihlerinizi öğrenmek istedim kötü bişey mi yaptım ?
ehliyetsiz tarfiğe ( sokak kamu malıdır ve trafik akışı dahilindedir. o sokaktan hiç yay dahil geçmiyor mu? )
çıkman seni zor durumda bırakır. bak, yüzlerce insan motosikletçiler için düşünülen tüm önyargıları yıkmak için nelere katlanıp nelere ses çıkartmıyor. ama sen ve senin zihniyetindekiler, kasksız, ehliyetsiz, sorumluluk sahibi olmadan, pusturulmuş motor, delik egsoz, renkli ışıklarla donatılmış, havalı korna takılmış, fara renkli jelatin çekilmiş halde sivrisinek gibi dolaşıyorsunuz çarşı pazar.
sonra sizlerden biri 3. sayfa haberi olunca da gerçek motor gönüllüleri ailelerinin baskısı altına giriyor, eşler arasında tartışmalar çıkıyor vs...
yaptıklarınız, toplumda da yankı buluyor.
yalnız küçük motor kullananlar değil, sonradan görme tayfasında da var bu... kolda kask, gözde gözlük kafe önlerinde birikmeler vs..
değişime önce kendinden başla, bir ehliyet cezası kaç para haberin var mı?
motor ruhsatı kimin üzerineyse ona da aynı ceza var artık.
konu sadece ceza da değil, görüyorsun ki herşey ve hepsi iç içe!!!